Widok

bezinteresownie pomoge

bezinteresownie pomoge
Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a wszystko spowodowane jest problemami z jakimi musimy sie borykac codziennie...Czesto brakuje osoby ktorej mozna by sie bylo wygadac poradzic a czasami poprostu poprosic o pomoc...wspolnie mozna wiecej,jesli masz ochote porozmawiac, nie wiesz jak rozwiazac swoj problem, musiasz zalatwic jakas sprawe a nie wiesz jak sie do tego zabrac poprostu napisz-wspolnie rozwiazemy sprawe...
Pomoge! w zamian wystarczy mi jedno slowo-dziekuje!
Ja tez kiedys potrzebowalam pomocy otrzymalam ja teraz probuje sie odwdzieczyc i chce pomagac innym....

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pomoc

I właśnie dla takich chwil warto żyć:)
Myślałam, że na tym świecie nie ma już ludzi bezinteresownych!
Pozdrawiam i życze powodzenia.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czy mozna wiedziec w jakiej konkretnie dziedzinie moze pani pomoc?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

pro

przytulic sie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

...... postaram sie w kazdej w jakiej bedepotrafila....oczewiscie prosze nie pisac zadnych meili z jakims podtekstem bo ja naprawde jestem osoba ktora chce pomoc ludzi ktorzy potrzebuje tej pomocy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam nadzieję, że ja również kiedyś będę mogła pomóc komuś kto tej pomocy będzie potrzebował. Nie wierzę jednak w to, że ja mogłabym od kogoś otrzymać bezinteresownej pomocy...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przekonałam się już w życiu, że lepiej liczyc na sama siebie niż na kogoś...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

(!_!)

Ludzie....dziewczyna ma chęć pomóc i ok fajnie kto chce skorzysta ale po co zaraz te lamenty ( pomijam komentarz nr 2 i nr 2 szacun) narzekać to takie ....ludzkie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja mam problemy z mieszkaniem :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokladnie!

umiesz liczyć?
licz na SIEBIE!!!
ps. ale Pani gratuluje odwagi i checi!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pomoc

Potrzebne 100.000zł.Z góry DZIĘKUJE.HE HE........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

wiem z doswiadczenia ze bardziej mozna liczyc na pomoc od kogos obcego niz od wlasnej rodziny:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

prawda

niestety masz racje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

uwaga

A moim zdaniem to oszustwo i robienie z ludzi wariatów,nie ma żadnego telefonu a mail,który jest podany nie istnieje!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

istnieje- sprawdzalam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najpierw trzeba sie przekonac zeby napisac takie stwierdzenie a nie gdybac...nie jest to zadne oszustwo...
moj e -mail to ritta20@interia.pl
szukam pomocy odezwij sie:)
jesli dalej aktualne moj mail karola20131224@wp.pl jestem w petli kredytowej.......
Witam, szukam pomocy tylko już sama nie wiem jakiej. U mnie bardzo długa historia gdzie brakło by czasu i siły bo płakac się chce a nie ma czym. W skrócie, mam kłopoty finansowe a tym samym zaczynaja sie rodzinne. Nie bede prosic o kase, bo mnie tego nie nauczono, proszę o prace z mozliwością zakwaterowana i zabrania ze sobą dzieci. Lubię sprzątać, prowadzić ogród, kocham zwierzęta. Bardzo chcę stąd wyjechać, dać żyć dzieciom i sobie, bo mam 28 lat i jestem już zmęczona i nie daj rady psychicznie.

kontakt: joanna.nowak.84@o2.pl
http://forum.trojmiasto.pl/Rodzina-z-Suleczyna-spodziewa-sie-7-dziecka-t477724,1,130.html Może im będziesz potrafiła pomóc ;)
image
do góry