Widok

bezinteresownie pomoge

bezinteresownie pomoge
Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a wszystko spowodowane jest problemami z jakimi musimy sie borykac codziennie...Czesto brakuje osoby ktorej mozna by sie bylo wygadac poradzic a czasami poprostu poprosic o pomoc...wspolnie mozna wiecej,jesli masz ochote porozmawiac, nie wiesz jak rozwiazac swoj problem, musiasz zalatwic jakas sprawe a nie wiesz jak sie do tego zabrac poprostu napisz-wspolnie rozwiazemy sprawe...
Pomoge! w zamian wystarczy mi jedno slowo-dziekuje!
Ja tez kiedys potrzebowalam pomocy otrzymalam ja teraz probuje sie odwdzieczyc i chce pomagac innym....

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam szukam pomocy finansowej mam małą córeczkę męża po wypadku i jest mi ciężko proszę o pomoc finansową
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam.
Proszę o kontakt sylwiafrida@wp.pl

Witam, prosze o kontakt jolakolter@gmail.com
Proszę o pomoc błagam już nie mam siły
Cześć minelo trochę czasu ale może odczytasz. Wstydzę się mówić o swoich problemach dusze to w sobie boję się komu kolwiek zaufać i wypadać się i po płakać po prostu codzienne jest gorzej myśli mniej zabijają nie mogę spać jeść bo strach mi nie pozwala może się odezwiesz.Pozdrawiam brzezicka376@gmail.com
Proszę o pomoc jestem bez wyjścia prosze o kontakt na email zofiahozakowska80@gmail.com jakie warunki są Pozdrawiam
Witam jak mozna siw skontaktowac

Cześć jestem zainteresowana bo bardzo potrzebuje pomocy finansowej proszę o odpowiedź pozdrawiam

Cześć
Możemy Ci pomóc
Skontaktuj się z nami przez e-mail, aby uzyskać więcej informacji
E-mail: albertifinance24@gmail.com
Witaj potrzebuje pomocy finansowej dla mojego partnera który został samotnym ojcem w czasie pandemi stracił pracę i został z długami beż niczego proszę jego imieniu jest to bardzo dobry człowiek i bardzo mi na nim zalezy
Proszę o pomoc formie pożyczki 2000 proszę o pomoc
Jestem stara i doszłam do ściany, bo nie daję już rady z trudnościami jakie serwuje mi życie bez litości. Ciągle pod górę, ciągle nowe kłopoty, a tak się starałam, ciężko i uczciwie pracowałam, poświęcałam się dla innych zawsze pierwsza do pomocy. A taraz długi i zniechęcenie, bo okazuje się, że cały trud poszedł na marne. Teraz potrzebuję 50tys. aby zacząć żyć skromnie, ale normalnie. Proszę o wdoarcie
Witam czy pomaga jeszcze pani ?
Witam czy jeszcze pani pomaga jeśli tak to proszę o kontakt justi27.1985@onet.pl
Witam czy mogę prosić o pomoc
Witam czy pomaga pan jeszcze jeśli tak proszę się odezwać na mój mejl opowiem swoją historię justi27.1985@onet.pl
Anita, pomogę Ci
Bardzo proszę o pomoc!
Witam. Proszę o kontakt. Pilnie potrzebuje pomocy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry