Widok

bezinteresownie pomoge

bezinteresownie pomoge
Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a wszystko spowodowane jest problemami z jakimi musimy sie borykac codziennie...Czesto brakuje osoby ktorej mozna by sie bylo wygadac poradzic a czasami poprostu poprosic o pomoc...wspolnie mozna wiecej,jesli masz ochote porozmawiac, nie wiesz jak rozwiazac swoj problem, musiasz zalatwic jakas sprawe a nie wiesz jak sie do tego zabrac poprostu napisz-wspolnie rozwiazemy sprawe...
Pomoge! w zamian wystarczy mi jedno slowo-dziekuje!
Ja tez kiedys potrzebowalam pomocy otrzymalam ja teraz probuje sie odwdzieczyc i chce pomagac innym....

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Sylwio czy nadal może Pani udzielić pomocy finansowej.Prosze o odpowiedź
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potrzebuję pomocy finansowej .Proszę o kontakt.e -mail bednarzdanuta@wp.pl nr tel 603 279 338
Błagam o pomoc finansową . Jeśli zdecyduje się Pani mi pomóc Opiszę co mnie spotkało i jak się męczę mój e-mail bednarzdanuta@wp.pl .Mój nr tel 603 279 338
Błagam opomoc.
Proszę o pomoc finansową .Mam 50 lat 10 lat temu zginęła mi córka w wypadku .Miała 9 lat .Od tamtej pory jadę na psychotropach .Mam ogromną nerwicę lękową ,nawet w domu nie potrafię być sama.Chodze do lekarza ale leki niewiele pomagają .Nie radzę sobie z tym wszystkim.Zapadam się na samo dno .Już tak długo się męczę i nie mam siły.Brakuje mi na leczenie na życie.Mam komornika .Błagam o pomoc .Wierzę w dobre serce ludzi.
Pomoge osobie w trudnej sytuacji
Aktualna pomoc
Dzień Dobry Szukam pomocy finansowej.Mam małą córeczkę 3 miesiące mieszkam na wynajmie, prace mam ale nie daje rady
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szukam pomocy finansowej bardzo liczę na dobre serca zostałam sama z 3 dzieci mąż zmarł w czerwcu A ja mam długi wpadłam w spiralę pożyczek jestem na skraju załamania
Dzień dobry zacznę od tego że jestem samotna mama jestem 10 lat po rozwodzie ponieważ mąż odszedł dowiedziawszy się o mojej chorobie depresji lękowej zostawił nas i borykałam się z ta choroba 11 lat aż do tego pory, owszem pracuje nie ukrywam, ale najniższa krajowa i na te czasy to zbyt i tak za mało abym mogła i synowi zapewnić byt, ciężko mi jest samej że wszystkim brakuje nam podstawowych środków do życia nie mamy łazienki myjemy się z synem w misce to jest moje marzenie by w końcu się wykąpać i nie mamy cieplej wody bardzo potrzebuje nazbierać pieniążków żeby mieć wymarzona łazienkę z synkiem
Witam serdecznie szukam pomocy dla córki bede wdzieczna za każdą złotówkę pomagam.pl/9bhac3 .z gory dziękuję
"słuchajcie" ludzie,czy ktoś się zastanowił co się dzieje z Tą Panią? Każdy coś chce ale być może Ona potrzebuje teraz pomocy! No i co ?! W grupie siła! Kto ma namiary dawać !!! Życie jest niewiadome! Z tego co widzę to prośby są nawet takie co mają 10 lat! Ja pisałem dwa razy ale pieniądze to nie wszystko!!! Piszcie kto poznał tą Kobietę i dawać nr! Być może teraz Ona potrzebuje pomocy !!!
Dzień dobry.Nie wiem jak zacząć? hmm,więc może tak? chciałem zapytać jakie warunki trzeba spełnić by móc otrzymać pomoc? niestety jak wielu ludzi tak i mnie życie nie rozpieszcza,chociaż niby są lepsze czasy niż jeszcze 10-20 lat temu niestety nie dla mnie,u mnie czas się dawno zatrzymał,narosło wiele problemow z którymi sobie przestałem radzić, jestem na skraju tzw.ubustwa,walczę każdego dnia o przetrwanie,mimo że pracy jest dużo jestem bezrobotny,pracuje co prawda ale jeden lub dwa dni w tygodniu na podstawowe potrzeby że tak powiem "dorabiam" bo nie potrafię się podnieść szczególnie psychicznie,fizycznie,materialnie i finansowo niestety i co dalej robić? hmm.Zrobiłem się nie ufny do życia,ludzi,świata,chętnie zaszył bym się gdzieś z dala od tego haosu,od tych miast od tej biedy,nie mam wygórowanych pragnień,już się przyzwyczaiłem do biedy bo nawet śpię na połamanym potarganym łóżku,mam stare meble,nawet stary telewizor niestety i to w 21 wieku
:-) aczkolwiek nie to jest najważniejsze ale to że nie mogę normalnie funkcjonować,żyć,pracować bo mam komorników,nic nie mogę i tak wegetuje od dawna od lat bez końca,nie potrafię się podnieść,myślę coraz częściej nawet o tym żeby skończyć ze sobą bo nigdy już nie będę żył normalnie a wytrzymać już nie mogę nawet sam ze sobą.Nigdy nie prosiłem o pomoc ale jednak może by coś można było mi doradzić.Podaje maila mchrb@vp.pl lub może lepiej nr telefonu bo pewniejszy 579518570.Wiem że są ludzie którzy potrzebują bardziej tej pomocy niż ja,szczególnie tej psychologicznej,myślę że jak dla mnie to już jest bardzo dużo.No cóż,może warto jeszcze poczekać na kogoś kto wie jak zaradzić tym moim problemom, słabością za co z góry dziękuję.Pozdrawiam
Tak brak mi już sił jeśli jeszcze może Pani pomóc proszę o kontakt anulkak1980@gmail.com
Witam panią, mam na imię Ania, wiem że to ogłoszenie dane zostało bardzo dawno temu ale może jeszcze aktualne jest, bardzo potrzebuje pomocy znalazłam się w pętli chyba bez wyjścia proszę o pomoc,

Bardzo proszę o pomoc. Jestem chyba w sytuacji bez wyjścia...
Potrzebuję pomocy finansowej jestem załamana
Dzień dobry, czy mogę prosić o kontakt beata_ptak@poczta.onet.pl w sprawie pomocy finansowej.
Dzień dobry jestem w bardzo trudnej sytuacji finansowej ostatnio zgubiłem wszystkie dokumenty i pieniądze teraz potrzebuję na leki i życie jeśli jest ktoś kto chce mi coś podarować to proszę będę bardzo wdzięczny
Mam problem którego nie umiem rozważać
do góry