Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Beata - opinia wątek zamknięty Lubię przychodzić do salonu nefer. klimat, wystroj wnetrza i rozmowa z panią...
~Beata
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 26 lipca 2021

Zadowolona Ja - opinia wątek zamknięty Pierwsza moja wizyta w tym salonie - na razie tylko na henne brwi - boskie!...
~Zadowolona Ja
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 czerwca 2020

Usatysfakcjonowana - opinia wątek zamknięty Wszystko bardzo pozytywne, atmosfera, klimat itp. Polecam panią Agnieszke...
~Usatysfakcjonowana
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 maja 2020

zadowolona klientka wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalnie zajęto się moja problematyczną skórą...
~Anna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 lipca 2019

Polecam Panią Paulinę wątek zamknięty Depilacja, maseczki, i regulacja brwi na najwyższym poziomie. Korzystałam z...
~Joanna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 września 2018

Boskie brwi wątek zamknięty Chcesz mieć bosssskie brwi (hmm... i rzęsy)...? Mega cudowne - tylko u Pani...
~Zawsze Zadowolona
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 stycznia 2017

Bolesny pedicure wątek zamknięty Pani miła i sympatyczna tylko od nadmiaru mówienia mam poranione stopy przez...
~ja
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2013

Wszystko super wątek zamknięty W prawdzie chodze póki co tylko na brwi, ale jestem bardzo wybredna ;)...
~Monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 października 2015

Jak zawsze fantastycznie! wątek zamknięty Byłam na wielu zabiegach w Salonie Kosmetycznym Nefer i z każdego jestem...
~Nit
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 czerwca 2014

Zabieg prosty ale nieudany :) wątek zamknięty Nie polecam. Bylem na regulacji luku brwiowego. Kosmetyczka nie miała w tym...
~Olivier
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 28 stycznia 2012

POLECAM!:) wątek zamknięty Nie rozumiem negatywnych komentarzy, może są od zazdrosnej konkurencji? ;)...
~Monika
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 marca 2013

Super wątek zamknięty Trafilam tu na spontanie. Mialam zniszczone wiosennymi porzadkami dlonie,...
~graszks
-

dodano: 10 marca 2013

nic ciekawego wątek zamknięty praca na tandetnych kosmetykach , niedokładność , jednym słowem wielka...
~klientka
-

dodano: 19 lutego 2013

rewelacyjna atmosfera i pelen profesjonalizm wątek zamknięty Polecam ten gabinet szczegolnie osobom, ktore cenia sobie kameralną atmosferę...
~monika
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2012

super gabinet wątek zamknięty drogie Panie, drodzy Panowie!gabinet ten to jeden z najlepszym gabinetow na...
~zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 grudnia 2010

polecam wszystkm wątek zamknięty Od 18 lat jestem stala pacjentka. Dzieki fachowosci i kompetencji jaka...
~Stala Klientka Joanna
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 grudnia 2010

zachwalam i polecam wszystkim wątek zamknięty Jestem klientką tego zakładu już od wielu lat i jestem bardzo zadowolona z...
~Ela
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 13 maja 2009

Radzę uważać... wątek zamknięty Korzystałam kilkakrotnie z usług, na początku rzeczywiście pani (właścicielka...
~Mag
-

dodano: 21 stycznia 2009

bardzo dobra wątek zamknięty jestem zawsze zadowolona z jakosci uslug,na kazde pytanie dostaje fachowa...
~Iza
-

dodano: 27 grudnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
21

19

wątków

do góry