Widok

Nefer

Mam nadzieje, ze Swieta beda dla Ciebie prawdziwym czasem odpoczynku i radosci, a wszelkie klopoty mina bezpowrotnie. Wszystko bedzie dobrze, nie martw sie - i czesciej usmiechaj :))) Czasami wystarczy z porozmawiac z kims zyczliwym, by nabrac wiary w siebie i w ludzi. Trzymaj sie - pozdrawiam wiosennie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Alchemik

ee...tam zaraz straszne pytanie. Wystarczy jak spojrzysz w lustro- nie musisz nic wymyslac. Jak mozesz mowic "swiateczne zarlo"? Ktos musial sie nad tym solidnie napracowac by ktos mogl zjesc smacznie. A tu takie lekcewazenie... Na pytanie "no i jak ci smakuje kochanie" zapewne odburknales "jadalne". Db jest duzy watpie aby ktokolwiek mnie kojarzyl (moze to i dobrze- szara mysz niech pozostanie szara) Pozdrowienia-

Nefer

STRASZNEEEEEEE........ ty chcesz abym spojrzal w lustro --- chcesz abym zginal -----slyszalas bajke o Bazyliszku ???? . T o z tym zarlem to tylko tak pieszczotliwie . Z tym DZ. Balt . to przypadek -- to pan z oddzialu Gdynskiego Tadeusz W. -- (nie wylewa za Kolnierz :) ) hi hi . Czy ostro CIe polali w smigusa?Za cwile wracam

Alchemik

to lustro takie straszne? Wnioskuje ze masz niezly zarost skoro do lustra nie zagladasz (hi, hi). Na odwage powiem ci wierszyk
"Kiedy czlowiek w lustrze swa twarz czasem bada, chcialby w takiej chwili czasem krzyknac biada!
Lecz po malej chwili sie odwraca tylem
ze spokojem w sercu-
nic sie nie zmienilem!"
No i jaki werdykt? Pozdrowienia przyszpilajace

Ameno

ciesze sie ze sie odwazylas napisac. Nie czytaj- wciskaj ENTER i pisz! Pozdrowienia poswiateczne-

Alchemik

nikt sie nie odwazyl zreszta przezornie nigdzie nie wchodzilam. Gdy zechce byc mokra wejde do wanny lub pozna wiosna jak bedzie burza i bedzie padal ulewny cieply deszcz wyjde na spacer. Zawsze kusilo mnie aby byc na molo w sztorm. Zwlaszcza na tych bialych lawkach. Zima przelewala sie przez nie woda, ale bylby maly problem gdyby mnie zmylo- nie umiem plywac. No i stchorzylam. Jestes czy po prostu do jutra? Pozdrowienia-

Nefer

Jestem jeszcze jestem .napisze kiedy bede isc

Nefer

Jescze tylko przeczytam to wszystko raz i ide .
Cieplych snow i kolorowych ( nigdy Cie nie zapytalem jakie lubisz? ) . Us..... no usmiechy :) 1000 x
(ciekawe czy bys wytrzymala taka ilosc ? :) )
do jutra

Witam

WITAM I CIEPŁO POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZNAJOMYCH PO ŚWIĘTACH.CO SŁYCHAĆ?

NEFER,AIK I RESZTA....

DZIEKI DLA WSZYSTKICH ZA ŻYCZENIA WIELKANOCNE.POMIJAJĄC OCZYWISTĄ PRZYJEMNOŚĆ Z ICH PRZECZYTANIA PODNIOSŁY MNIE NA DUCHU.TO CHYBA NIE BYŁY ZBYTNIO RADOSNE ŚWIĘTA DLA MOJEJ RODZINKI.NAZWAŁABYM JE SŁODKO GORZKIMI.Z WESELA NA POGRZEB.SAMA RADOŚC...RAZ JESZCZE DZIĘKI.

ESCLARMONDE,AMENA

CZY MY PORUSZAMY JAKIEŚ NIETYPOWE TEMATY W ROZMOWACH?PYTANIE JEST Z GATUNKU RETORYCZNYCH, PONIEWAŻ PO WASZYM WYJŚCIU Z TRAMWAJU ZUWAŻYŁAM KILKA DZIWNYCH SPOJRZEŃ W MOIM KIERUNKU...MAM TO W GŁĘBOKIM NIEPOWAŻNIU...GRUNT, ŻE MY MIAŁYŚMY DOBRĄ ZABAWE, NIEPRAWDAŻ?!
POZDRAWIAM

PLAGIAT

WYBACZ SKARBIE, ALE NAWET DLA CIEBIE NIE ODERWAŁABYM SIĘ OD WIELKANOCNEGO STOŁU Z PRZYSMAKAMI MOJEJ MAMY!
A TY PEWNIE JAK ZWYKLE RAKA DOKARMIAŁEŚ KOPCĄC PETA ZA PETEM....?
SEE YOU.

ŚWIETLIKU

DZIŚ WYSŁAŁAM LIST, SORRY ZA ZWŁOKE...

UCIEKAM

PA, PA

luv u more

dzis kolejny wieczor na piaskach sopockiej plazy....z piwem w reku i niewidzacymi oczyma..spocily sie...milosci...ile cie trzeba cenic...

Witam po Swietach :))

Ludziu
Nio, i co z ta Twoja gratkowa tozsamoscia? Doczekam sie jeszcze w tym wcieleniu? Jak tam po Swietach? Nie pekles jeszcze? Ja prawie ;)))) ) Pozdrawiam Cie goraco :)))

Aik
Nie zgadzam sie z Toba, ze do HP pisza tylko osoby nadwrazliwe i nie umiejace odpierac ciosow od ycia. Wez pod uwage, ze chca i wypowiadaja sie tu tez osoby, ktore maja cos do powiedzenia na okreslony temat, chca sie czyms podzielic z innymi, maja cos do przekazania.
poza tym dziekuje za przedstawienie swojego stanoiwiska w kwestii Katarow. Pozdrowionka :)))
Dzieki za zyczenia, moje talia chyba jednak nie usluchala... ;)))

Alchemik
Heh, jakie mam miec zdolnosci? I czemu zaraz kuszace? :))) Dziekuje za pozdrowki, ja Ciebie tez :)
A jesli chodzi o Twoje teorie nt. uwarunkowan genetycznych sklaniajacych kobiety do stabilizacji, to mozesz mi powiedziec, w ktorym podreczniq akademickim takie cos wyczytales???

Nefer
Hihi, odpisuje na Twoj apel z 30 marca, godz.08.11 :)) Szybka jestem, co ? Ja wiem - jak blyskawica :))) Wesolego zajaca po Swietach :) I dzieki za zyczenia :)))

Neurotic
W pewnym sensie obie mozliwosci sa poprawne. Tzn. mamy wolna wole, mozemy decydowac, jak chcemy, ale jednoczesnie, niezaleznie od tego, co zrobimy, na koncu czeka nas to samo. To jest tak, jak z morzem, z falami, ktore w ostatecznym momencie doplywaja do brzegu. Od nas jednak zalezy, czy plyniemy SWIADOMIE - na wierzchu fakli, zdajac sobie w pelni sprawe z tego CO, DLACZEGO i PO CO sie z nami dzieje, czy tez plyniemy na dnie, pod powierzchnia wody, pchani przez prad, nieuswiadamiajac sobie w jakim celu i po co... Proste prawda? :)

Esclarmonde
Owszem, dzwionilam soebie do Ciebie tak, zeby Ci wyslac sygnal na telefonik, to taki gratkowy zwyczaj ostatnio :)) Wysylamy sobie takie sygnaly aby o sobie pamietac :))) Czsami na "dobranoc" ;)
Dzieki za zyczenia :) Tobie tez wszystkiego the best, wprawdzie juz po Swietach, ale... co tam :)))

Mala Zabka
Jak milo Cie widziec :) Pozdrowka cieplutkie :)

To by bylo tyle na dzis. Do milego przeczytania :))

Esclarmonde

Nie urazilas mnie, tylko...
Pewnie wiesz sama, jak to jest, kiedy przez jedna osobe mozna stracic humor na reszte dnia. Przez jakies glupie, cholerne, szare mysli.
Przepraszam.
Czasami chce tylko zniknac, i zeby nikt sie do mnie nie odzywal....
Niestety odbija sie to na innych.
Pozdrawiam, swietlista istotko, cieplutko...

Uuuu, uuuu!!!

Lenia, ale smędzisz!!!

Moje lepsze ja

No i co z tego???
Masz cos do mnie, masz?!?
Nie podskakuj, boś jeszcze niższe ode mnie.

Lennonka

A Ty niby skad wiesz, jeli mnie nigdy na oczy nie widzialas?
Skad wiesz, pytam???
Moze ja jestem mezczyzna, szczuplym i wysokim, ubranym na czarno.
Chcialabys tak, nie???:>

Moje lepsze ja

Przestan pieprzyc glupoty, przeciez jestes tylko moim snem.
Zegnam.
Bez odbioru.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (132 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Zarabianie na kryptowalutach - Jaki podatek? Potrzebna DG? (7 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym uzyskać informację na temat sposobu opodatkowania zarobku (osoba fizyczna)...

do góry