Widok

Nefer

Mnie to nie pomoglo. Mialam wtedy krotkie wlosy, ubralam sie w garnitur i krawat i gdyby nie glos, mozna mnie bylo spokojnie brac za faceta. Prof. po pierwszym pytaniu, gdy sie zajaknelam, kazal mi wyjsc z sali. Na drugi semestr bylo lepiej, bo dostalam juz stypendium Erasmusa, a on takich studentow bardziej cenil. Bylam przy tym swiadkiem pieknej sceny. Przed egz. zastrzegl, ze wszyscy panowie maja byc w garniturach, bo nie wpusci. Zapowiedzial tez tydzien naprzod, ze "w poniedzialek bede mial dobry humor, wiec radze przyjsc". Odwazylo sie jakies 15 osob, w tym ja. Gdy szczesliwa wyszlam, jako ostatnia, krecil sie po korytarzu kolega, ktory na egz. w tym terminie sie nie wybieral, ale badal jakie mielismy pytania. Prof wyszedl z sali, zobaczyl go i mowi:
-Zapraszam pana.
Kolega speszony: -Ale ja jestem nieprzygotowany, jutro przyjde.
Prof. -Ale ja dzisiaj mam dobry humor. Zapraszam.
Kol.-Aaale ja jestem nieubrany...
Prof.-Panu daruje.
Chwycil chlopaczka za kark i doslownie wepchnal do sali.
Widok byl piekny!
Sloneczne pozdrowienia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aaa, Marzanie kochany...

Ja Ci pozycze jedna ksiazke "tego tandeciarza" Coehlo...

Moze troche zmienisz zdanie.

Shaigan A.

Sorry, ze sie wtracam, ale jesli chodzi Ci o to, ze 'Topor' bylo jego pseudonimem, to chyba musze Cie wyprowadzic z bledu... Jesli chodzilo Ci o cos innego, to zwracam honor.

PS. A mi sie podoba to, co pisal Topor!!!

Nefer

aaaaa.... musialbym rodzic ??????

Zbiorek Nefer 3.

ALCHEMIK- czy poszedlbys na urlop macierzynski? (Teraz mezczyzni juz moga), pozdrowienia-

ESCLARMONDE- czy przyjelabys propozycje pracy zaproponowana na podstawie prezencji zewnetrznej? Pozdrowienia-

Zbiorek Nefer 2.

ALCHEMIK- to moze dzis dojdzie??? Praca w poniedzialek nie jest ani dobra ani mila ani w zaden pozytywny sposob odbierana. Jest koszmarem i nawalem i mam nadzieje ze szybko lub w miare mozliwosci mozliwie szybko stad sie wydostane. Ale tobie zycze milej i niestresujacej pracy, pozdrowienia zachmurzone-

ESCLARMONDE- grasz, wystepujesz czy graja twoj utwor? Nie wiem w jakiej intencji... Nie martw sie bedzie all OK. Pozdrowienia wietrzne-

Nefer

wyslalem niebieska wczoraj - dobrej pracy

Es

pozdrowienia z prsacy

???

Jestem niezmiernie ciekawa, dlaczego przy wejsciu na chat, komputer wyrzuca z internetu. Dzieje sie tak ze wszystkimi szescioma, ktore tu stoja, smiem wiec podejrzewac, ze to nie tylko wina sprzetu. GRRRRRR!!!!!
Wkurzona

Nefer

Nie ma sprawy, rozumiem:) W srode wieczorem koncert, modl sie za mnie....
Sloneczne pozdrowienia!

Zbiorek Nefer

MARGARITA- masz zadatki na szefa, tak mi sie wydaje... Oczywiscie ze duzo prosciej jest zrzucic prace na kogos i jeszcze zadac ekspresowej obslugi. Czy nie sadzisz ze wiekszosc ludzi sa typami "bluszcza"? A zmieniajac temat na weselszy: czy myslisz (planujesz) jakis urlop, wypoczynek, wypad? Nie mam pojecia jak z prognoza pogody na lato, ale... ponoc (z nieoficjalnych zrodel) ma byc upalnie... Pozdrowienia-

ALCHEMIK- czy wyslales przez niebieska? Czekam z niecierpliwoscia, pozdrowienia-

ESCLARMONDE- przepraszam, ale mam okropnego lenia. listu jeszcze nie napisalam... Skrucha moja wielka, wina tez... Moze uda mi sie to wynagrodzic w galkach lodow jak wrocisz... Wiesz mialam racje, okropnie wtedy zmarzlam. Niech zyja spodnie! Pozdrowienia

teraz...

mnie nie bylo tylko od 49 ogloszen.
pozdrawiam ludzi ktorzy maja czerwone oczy od siedzenia przed monitorem

Tomko

Czyżbyś zapuścił sobie włosy?

Aik

Ech, nie wiem czy probowales, ale u mnie to dzis chyba niemozliwe. czekaj na maila.
Katarskie pozdrowienia.

Aik

Jak jestes wejdz na chat!

Nefer

Dzis wysylam za chwile list
pozdrowienia niedzielno/poniedzialkowe

Amena

Dam nie zostawiam w pol slowa

Alchemiku

Czekam na Ciebie, ciekawe, czy juz przeczytales maila:)

Aik

Wracaj natychmiast na chat! Bede tu czekac do 17tej, a potem przyjde o 20. Musimy pogadac!

Aik

Szkoda.

Aik

moze bys tak wrocil na czat? nie zostawia sie damy w pol slowa!
Pozdrawiam,

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (26 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (149 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Inwestowanie w złoto (3 odpowiedzi)

Co myślicie o efektywności inwestycji w metale szlachetne w momencie opanowania gospodarki przez...

do góry