Widok

Nefrolog dla dorosłych

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,
Bardzo pilnie szukam dobrego nefrologa dla dorosłych w Gdańsku lub w okolicach.
Chodzi o przewlekłe zapalenie nerek, wyniki są już tak złe, że jest groźba dializ.
Dotychczasowe leczenie nie daje już poprawy więc szukam lekarza, żeby skonsultować wyniki.
znalazłam w internecie dobre opinie o dr Lizakowskim - ktoś się u niego leczy? Może jakiś inny lekarz?

Bardzo proszę o pomoc.
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dr Beatę bzome. Również choruje na przewlekle zapalenie nerek. Jakie masz wyniki kreatyniny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję za odpowiedź. Szukam lekarza dla mojego brata, nie wiem jakie dokładnie ma wyniki ale wczoraj był na kontroli i wiem, że nie jest dobrze, grozi mu dializa dlatego chciałam go umówić do dobrego lekarza żeby skonsultował go.

Może ktoś jeszcze zna dobrego nefrologa?
image
image
Najlepszym nefrologiem jest profesor Tomasz liberek, ew. Doc. Barbara bullo piontecka. Wszyscy sa z oddziału nefrologii z uck w Gdańsku
A do kogo udać się na usg nerek - oczywiście dorosła osoba?
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też podpinam się pod to pytanie. Co lekarz, to opisuje inaczej. Niby nic się nie dzieje, ale muszę raz do roku skontrolować obraz nerek. Raz były ok, następym razem złogi, w kolejnym usg zwapnienia, a potem w opisie TK jamy brzusznej po kilka niewielkich torbieli w każdej nerce ;( Chciałabym w końcu mieć pewność, czy w ogóle jest coś niepokojącego, a jeśli tak, to co
może ktoś się jeszcze wypowie?
informacje ze polecasz dr Grzegorza Korejwo - pracuje w Akademii Medycznej, a prywatnie przyjmuje w Lifemedice.
Witam
Moze ktos wie gdzie doktor bullo piatecka pracuje prywatnie bo nie moge zlokalizowac? Dzieki
Dr Bullo - wspaniały lekarz przyjmuje tylko w uck na podziale w klinice nefrologi, przyjmuje też w poradni przyszpitalnej w uck, jeśli ktoś bardzo pilnie potrzebuje polecam tam się udać i poprosić o pomoc /konsultacje.

dr Lizakowski ,najlepszy-http://meamedica.pl/index.php/godziny-przyjec/dr-slawomir-lizakowski

Inne tematy z forum Zdrowie

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

Czy tabletki powiększające biust działają? (6 odpowiedzi)

Mam pytanie o tabletki powiększające biust. Czy mogą działać?

do góry