Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Super. wątek zamknięty Byliśmy z kilkoma znajomymi na trzech imprezach z udziałem Krista Van D, KC i...
~Iwona i Sebastian
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 28 lutego 2009

Fenomenalnie! wątek zamknięty Nie wiem jak klub sprawdza się na "dyskotekach".. lecz na koncertach...
~Snopi
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 4 lutego 2009

Agus - opinia wątek zamknięty Jednym slowem masakra!!! Gow***ry zaczely bic sie po tym,jak jedna na druga...
~Agus
-

dodano: 12 stycznia 2009

Średnio wątek zamknięty Klub jest strasznie mały i ciasny. Klimat jest nawet spoko jak w porządnym...
~maim
-

dodano: 11 stycznia 2009

TRAGEDIA wątek zamknięty Poprostu było tragicznie! Czułem sie jak na dyskotece szkolnej same jakies...
~Madian
-

dodano: 15 listopada 2008

:) wątek zamknięty zapewniam ze NEGATYW jest clubem jak najbardziej mogacym byc polecanym innym
~sandra
-

dodano: 26 października 2008

;p wątek zamknięty Negatyw to bardzo fajny klub, owszem zmienił sie bo coraz więcej małolatów...
~Monika
-

dodano: 22 października 2008

Wielkie nieporozumienie wątek zamknięty Według mnie ten klub to zmarnowany potencjał.. Muzyka jest już ok, wystrój...
~A
-

dodano: 13 października 2008

:) wątek zamknięty hmmm... tak sie zastanawiam w sumie to muzyka jest niezła, faktem jest ze...
~xxx
-

dodano: 12 października 2008

Jedno wielkie nieporozumienie wątek zamknięty Właściwie to nawet nie wiem od czego zacząć. Osoby którym brakuje marny...
~Doris
-

dodano: 11 października 2008

Czy tam wogule jest Menager? wątek zamknięty to co poprostu robi sie w tym klubie to jest dramat!! pelno hot lasek granica...
~Kamil
-

dodano: 30 sierpnia 2008

Małolaty wątek zamknięty Ogólnie klub strasznie sie stoczył, jeszcze rok temu jak tam byłem było...
~Barthez
-

dodano: 29 sierpnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

12

wątków

do góry