Widok

Negocjacje z Deweloperem

Lepiej negocjować cenę wybranego mieszkania w biurze u dewelopera czy wybrać się na targi i tam trochę go pomęczyć? :)
Proszę o radę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A targi są jakieś w niedalekiej przyszłości? Ja mam co prawda wypatrzone mieszkanie i wydaje mi się, że lepiej negocjować u dewelopera, z tym, że często podobno są jakieś fajne promocje na targach.
Na targach lepiej, bo często dają zniżki przynajmniej ja dostałam::), ale chyba już po targach.
targi są w Ergo Arenie 24-25/03
Ale własnie dowiedziałam się oddewelopera, ze nie planuje promocji "mojego" osiedla na targach :/
Witam, ogarnij ofertę i ceny mieszkań przed targami. Moje mieszkanie było na targach w promocji ale niestety nie byłem jeszcze wtedy zdecydowany, zanim podjąłem decyzję okazja przeszła mi koło nosa (10 tysięcy brutto taniej tylko mieszkanie na innym piętrze - nie parter). Jeżeli wpadniesz na targi i wiesz czego chcesz możesz na tym sporo skorzystać.

Pozdrawiam

Inne tematy z forum Inwestycje i deweloperzy

Deweloper w Pucku (6 odpowiedzi)

Dzień dobry, planuje zakup mieszkania w Pucku i mam pytanie do Was. Czy ktoś może kupił albo...

Gdzie kupić mieszkanie?? (36 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

Dobry i sprawdzony deweloper?? (16 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...

do góry