Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Uwaga na solarium w tym gabinecie wątek zamknięty Korzystałam w tym salonie z solarium, byłam tam pierwszy i ostatni raz. To co...
~Monika
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 czerwca 2014

Fajne miejsce, by zrobić dla siebie coś miłego wątek zamknięty Jestem stałą klientką od dłuższego czasu. Wypróbowałam już różne usługi...
~Katka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 maja 2013

Polecam, polecam i jeszcze raz polecam :-) wątek zamknięty Dzisiaj byłam na zabiegu czekoladowym, rewelacja pod każdym względem. Bardzo...
~mj
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 lutego 2013

Gorąco polecam! wątek zamknięty Świetny salon. Pełen profesjonalizm i bardzo miła atmosfera. Pani Basia wie,...
~Aguś
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 listopada 2012

Zabieg czekoladowy na ciało! wątek zamknięty Coś nieziemskiego....Polecam. p.s. gratulacje dla P. Andżeliki
~M.S.
-

dodano: 22 listopada 2012

Profesjonalizm wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z usług, profesjonalna i miła obsługa, wyniki...
~Iza
-

dodano: 19 listopada 2012

polecam wątek zamknięty W gabinecie robiłam co prawda na razie tylko hennę rzęs i regulację brwi ale...
~kasia
-

dodano: 18 listopada 2012

REWELACJA wątek zamknięty Gorąco polecam salon NEMEZIS.Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Robiłam...
~Ania
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 grudnia 2011

miejsce godne polecenia wątek zamknięty Przemiła obsługa , atmosfera do odpoczynku i odstresowania, ceny umiarkowane....
~ewa
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 9 grudnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry