Widok

Neptunalia 2007 Students Coalition Festival

Neptunalia 2007 Students Coalition Festival Temat dostępny też na forum:
Zobacz zdjęcia z wyścigów łóżek szpitalnych!Zobacz jak studenci palili... gumę!Lech Janerka w Św. JanieWrzuć swoje zdjęcia z NeptunaliówAutorów 3 najlepszych zdjęć nagrodzimy wejściówkami na imprezy i na jedzonko!!Rozwiązanie konkursu 28 majabrane pod uwagę będą tylko zdjęcia, przy których dopisany będzie adres e-mail!25 maja (Uniwersytet Gdański)17:00 - Koncert „Mega ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zdjęcia again

no właśnie...kiepawo z fotami....może ktoś wie gdzie można jakieś znaleźć??? hm??

zdjecia?

ma ktos jakies zdjecia z piatku/soboty? albo jakies namiary gdzie sa?

koncert

z*******y byl koncert kukiz i piersi

Hey?

tak jak czytam wasze wypowiedzi to az smutno, Hey to specyficzny zespol i nikt nikomu nie kazal na tym koncercie byc....co wiecej juwenalia trwaly dlugo wiec kazdy mial mozliwosc wyboru koncertu jaki go interesowal, nie rozumie ludzi ktorzy ida na koncert sami sie nie bawia i jeszcze zabraniaja innym.....to chyba strata czasu? Hey jak zawsze wysmienicie, co wiecej to moje ostatnie juwenalia z czasow studenckich wiec tym lepsze zakonczenie...

pijany student

Czy ktoś widział leżącego ,po koncercie HEY, pijanego(pradopodobnie) studenta...leżącego na trawniku...ze stojącym za nim ambulansem ..gdzie nikt nie udzielił pomocy..nikt prócz innych studentów??? Policjanci szarpali chłopakiem jak psem....gdy był on nieprzytomny i wiotki...a panowie sanitariusze utrzymywali że nie maja obowiązku udzielać pomocy pijanemu studentowi " bo to wstyd do takiego stanu się doprowadzić"?Warto zaznaczyć , że tak naprawdę nikt nie wiedział czemu ten chłopak tam leżał, czy rzeczywiście był pijany czy może pobity! Czy ktokolwiek zapisał numery rejestracyjne tego ambulansu, bądź zrobił zdjęcie? Chcę przy tym pochwalić studentów i studentkę, którzy walczyli z debilnymi sanitariuszami..i jeszcze głupszymi policjantami.

Klub Tik Taka

Ja bawiłem się świetnie w klubie Tik Taka. Extra pomysłtylko szkoda ze tak krótko, tanie piwko extra laski /dziewczeta/ :) uff działo się!!!

nie bylo tak zle... chociaz ludzi bylo naprawde niewiele jak na tak duze miasto (dla porownania w Toruniu, ktore jest pare razy mniejsze od 3miasta bylo spoooro wiecej ludzi...)

ma ktos moze jakies zdjecia/nagrania z piatkowego i sobotniego koncertu?

płacic? za co?

gdansk to lipa

Przez osoby narzekające że było za głośno Policja chciała zamknąć koncert i HEY zagrał dwa kawałki mniej.
Święto Studenckie jest raz w roku.Poza tym koncerty były w weekend także ludzie mogli siię wyspać.
Zapomniał wół jak cielęciem był:)

A JA PRZEZ TE GLUPIE NEPTUNALIA

NIE MOGLAM SPAC :/ KTO TO WIDZIAL NAGLASNIAC IMPREZE NA DWA OSIEDLA :/

Pozitive

Jak dla mnie było bardzo dobrze. (Ja nie wiem co Konio wciąga ale chce to samo:D ).
PS. Kiedy następny wiec wyborczy nowej partii P.Kukiza?

Narzekający zostance w domu

Co do wcześniejszych opini o sobocie na UG, to narzekajacy moga zostac w domu. Zarowno Kukiz i Hey zagrali swietnie.
Rowniez bardzo dobrze, ze wjazd byl na legitymacje albo za 10zł, przynajmniej nie było, hmm, dresikow z bloków itd.
10 zł to 3 piwa, jeden lub dwa obiady. Zastanówcie sie czy to rzeczywiscie tak duzo, by wypisywac tu jakies idealistyczne wywody o podzialach.
Jeszcze raz gratulacje dla UG !

Brawa dla UG !

Wielkie brawa dla gości z UG, wasze koncerty plenerowe, zwłaszcza sobotni byly super !
PG swoja Mandaryna ani odwolaniem OSTRego sie nie popisala, pokazuja kolejny raz, ze nie maja pojecia o imprezach, co najwyzej o popijawach dla informatykow.

Hey sie nie popisal

Najpierw godzinne czekanie na pojawienie sie szanownej kalepi,a potem nuuuuuuuudny spiew Pani Nosowskiej, kawalki takie ,ze sie sluchac nie dalo.... szkola ,Kukiz byl spoko , jak zwykle troche popolitykowal ,facet z jajem.Hey za to smet,na koncercie ,gdzie jest tyle (pijanych) ludzi sie tak nei gra!! my przyszlismy sie pobawic ,odstresowac przed sesja a nie wpasc w depresje .......... szkoda ,ze taki final ......czekam na koncerty za rok :)

Koncert był super, atmosferę podkręciła Kobranocka a potem było jeszcze lepiej.Dzięki UG

Koncert Hey i Kukiza

No mnie tam tak nakrecil Kukiz, ze szok !!! Publika masowo skakala, wyrzucali sie na rekach w gore, krzyczeli razem z zespolem REWELKA !!! A Hey, jak zwykle "politycznie poprawni". Pogoda cudem przetrwala ^^ Nie no suuuuper. Dzieki organizatorom z UG za ten event ^^ Jestescie BOSCY !!!

ocknąłem się właśnie

żebyście wiedzieli że spałem. z pół koncertu Heya. Barkas mnie rozłożył i tak się jakoś nastrojowo zrobiło

ocknąłem się właśnie

żebyście wiedzieli że spałem. z pół koncertu Heya. Barkas mnie rozłożył i tak się jakoś nastrojowo zrobiło

HEY;/

MOŻE HEY I FAJNY BYŁ, SZKODA TYLKO, ŻE TAK PÓŹNO, NIE WSZYSCY WYTRWALI

i już po

Wróciłem właśnie z koncertu Heya i powiem tak: (pomimo tego że heya darze wielką sympatią i mam wszystkie płyty) nie dotrwałem do końca gdyż: uważam że trochę lipa że tak spoko zespół który ma takie fajne kawałki gra na koncertach juwenaliowych same smęty:/ ja wiem że nie chcą robić nic pod publike i chcą promować swoją nowszą twórczość ale od tego są płatne koncerty, ale juwenalia to czas zabawy, i rządzą się trochę innymi prawami i na takich koncertach powinno się grać znane wszystkim kawałki a chociażby żywe, niestety ale takie są prawa rynku, i mówie to ja, człowiek który ma wszystkie płyty i jeżeli chce posłuchac czegoś nowego to płaci za bilet ale na juwenaliach mam ochote pośpiewać ze znajomymi, ale niestety nie dało się bo prawie wszyscy posnęli w połowie koncertu:/

Inne tematy z forum Rozrywka

Kayah i Bregović - Huczne Poprawiny 2026 (9 odpowiedzi)

Kayah i Goran Bregović ogłaszają Huczne Poprawiny 2026 serię pięciu wyjątkowych koncertów...

X Sopockie Wieczory Organowe (3 odpowiedzi)

X Sopockie Wieczory Organowe - jubileuszowa edycja. Już po raz dziesiąty mieszkańcy Trójmiasta...

Tom Jones - Come Gather Round Tour 2026 (10 odpowiedzi)

TOM JONES w lipcu wystąpi w Polsce w ramach trasy Come Gather Round Tour 2026!Tom JonesTom Jones...

do góry