Widok

Neptunalia 2008

Neptunalia 2008 Temat dostępny też na forum:
KINO POD STAR-SAMI (parking przy wydziale Filologiczno-historycznym UG)19.05 – godz.21 00„Seks w Brnie” reż. Vladimir Moravek, „Motyl i Skafander” reż. Julian Schnabel20.05 – godz.21 00 „Factotum” reż. Bent Hammer, „Za wszelką cenę” reż.Clint Eastwood21.05 – godz.21 00 „Tsotsi” reż. Gavin Hood „Wiatr buszujący ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajna imprezka na pewno się pojawię

Znowu ?!?!

Lady Pank ? Bleeee. Dzięki takim imprezom albo obrzydnie Coma albo właśnie Lady Pank. Wiecznie to samo...

Z tego co wiem to naptunalia współorganizuje większa ilość uczelni do których większa ilość studentów niż w SCF, tam jest 5 uczelni a na neptunaliach 8.

sorx ale John Marks i Shaun Baker mają dobre nutki i wcale nie dla 15latków a tak poza tym to co wy byście chcieli ze zagra Groove Armada, Armin Van Buren lub kots podobny?? nie oczekujmy zbyt wiele

Ale czy to na pewno jest prawda?
Na żadnej innej stronie nie znalazłam o tym żadnej wzmianki. Na stronach Dżemu, czy Lady Pank też nie ma żadnych szczegółów.
Dla mnie jest to zbyt piękne żeby było prawdą^^.

Wixaaaaa

No no, prawdziwy sklad wiksiarski Djow dla 16latkow, gratuluje organizatorowm. Ja wybieram Juwe w Poznaniu! Zapraszam.

CAMPUS JEST NA BAZYNSKIEGO JAK JEDZIESZ Z GŁOWNEGO TRAMWAJEM TO PO LEWEJ

super impreza,każdy znajdzie coś dla siebie, wole to niż słuchać po raz dziesiąty Comy

:)

No to mega imprezka :D

campus

gdzie się znajduje ten campus????

hahahah:) jak zwykle beka z UG - wszystkie pozostale uczelnie potrafiy się dogadać i zrobić porządne imprezy, a tu? oby panas nie nawaliłsię za mocno :P

:D

No to weolutko :D wkońcu dobra imprezka

tfu

odwołuję, co napisałem. żenująca impreza z tymi dj`ami. odsłuchałem ich kawałki i jest tragedia :/ czy to impreza dla studentów czy dla 15-latków w białych rękawiczkach?

ug

Plus za Dżem i Lady Pank :) Wiadomo, że to objazdówka, ale czemu nie. Panasewicz zabije kogoś butelką, a Dżemu nigdy live nie widziałem. Dzień z DJami - fajnie, że zagraniczni i podejrzewam że całkiem wysoki poziom. Ale muszę się osłuchać. Może nie być najgorzej

Inne tematy z forum Rozrywka

Kulinarna Świętojańska (11 odpowiedzi)

Miasto Gdynia zaprasza na IX edycję Kulinarnej Świętojańskiej - największego festiwalu street...

Święto Morza 2026 (4 odpowiedzi)

W roku 100-lecia Gdyni Święto Morza zapowiada się wyjątkowo. Tegoroczne obchody połączą dobrze...

XXIII Gdyński Nocny Przejazd Rowerowy (6 odpowiedzi)

UWAGA! START i META - przy Polsat Plus Gdynia ArenaPo raz dwudziesty trzeci (aż trudno nam...

do góry