Widok

Neptunalia 2008

Neptunalia 2008 Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Neptunalia 2008, 19 maja 2008 - 24 maja 2008
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ug

Plus za Dżem i Lady Pank :) Wiadomo, że to objazdówka, ale czemu nie. Panasewicz zabije kogoś butelką, a Dżemu nigdy live nie widziałem. Dzień z DJami - fajnie, że zagraniczni i podejrzewam że całkiem wysoki poziom. Ale muszę się osłuchać. Może nie być najgorzej

tfu

odwołuję, co napisałem. żenująca impreza z tymi dj`ami. odsłuchałem ich kawałki i jest tragedia :/ czy to impreza dla studentów czy dla 15-latków w białych rękawiczkach?

:D

No to weolutko :D wkońcu dobra imprezka

hahahah:) jak zwykle beka z UG - wszystkie pozostale uczelnie potrafiy się dogadać i zrobić porządne imprezy, a tu? oby panas nie nawaliłsię za mocno :P

campus

gdzie się znajduje ten campus????

:)

No to mega imprezka :D

super impreza,każdy znajdzie coś dla siebie, wole to niż słuchać po raz dziesiąty Comy

CAMPUS JEST NA BAZYNSKIEGO JAK JEDZIESZ Z GŁOWNEGO TRAMWAJEM TO PO LEWEJ

Wixaaaaa

No no, prawdziwy sklad wiksiarski Djow dla 16latkow, gratuluje organizatorowm. Ja wybieram Juwe w Poznaniu! Zapraszam.

Ale czy to na pewno jest prawda?
Na żadnej innej stronie nie znalazłam o tym żadnej wzmianki. Na stronach Dżemu, czy Lady Pank też nie ma żadnych szczegółów.
Dla mnie jest to zbyt piękne żeby było prawdą^^.

sorx ale John Marks i Shaun Baker mają dobre nutki i wcale nie dla 15latków a tak poza tym to co wy byście chcieli ze zagra Groove Armada, Armin Van Buren lub kots podobny?? nie oczekujmy zbyt wiele

Z tego co wiem to naptunalia współorganizuje większa ilość uczelni do których większa ilość studentów niż w SCF, tam jest 5 uczelni a na neptunaliach 8.

Znowu ?!?!

Lady Pank ? Bleeee. Dzięki takim imprezom albo obrzydnie Coma albo właśnie Lady Pank. Wiecznie to samo...

Fajna imprezka na pewno się pojawię

ktoś tu na głowę upadł zeby jeszcze takich meneli jak lady punk zapraszać! powinni grac ale w kryminale

ciekawe

Nie wiedzialem ze na campusie UG jest wydzial filozoficzno- historyczny. Kino pod golym niebem jest bardzo fajne. Mogliby napisac jakie filmy beda

która godz????

o kórej godzinie zagra Lady Punk???

Do Pana M.

Jakos w Poznaniu postarali sie i zaprosili Marcela, rok temu Above and Beyond, za ktorych bedziesz bulil na Beach Party 70ziko. We Wrocku tez sklad nienajgorszy, choc juz platne 35 bodajze.
Dobre nutki powiadasz? Dziecko, chyba malo muzyki klubowej w zyciu slyszales/slyszalas.

niewieze

niewieze ze dzem bedzie

Inne tematy z forum Rozrywka

Haevn - Terra Nova Tour (3 odpowiedzi)

TERRA NOVA TOUR - HAEVN zabiera fanów w zupełnie nowe muzyczne terytoria! Koncerty HAEVN od lat...

Zbrodnie z miłości - w świetle psychologii i nauk penalnych (3 odpowiedzi)

14 lutego 2026 roku o godz. 9.00 w Filii Akademii Finansów i Biznesu Vistula w Gdańsku (ul....

Targi Książki (29 odpowiedzi)

W dniach 20-22 lutego 2026 roku, w Polsat Plus Arenie Gdynia, odbędą się pierwsze Targi Książki w...

do góry