Widok

Nerwica natręctw

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Nerwica natręctw.
Gdy w poczekalni u genialnego psychiatry spotyka się kilkoro pacjentów zawsze jest ciekawie.
Tym bardziej, jeśli są to osoby cierpiące na takie fobie jak: niekontrolowane przeklinanie (choroba Touretta), przeliczanie wszystkiego (arytmomania), strach przed bakteriami (nozofobia), powtarzanie każdego zdania (palilalia), niemożność stanięcia na linii, czy tytułowa nerwica natręctw. ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nerwica natręctw

[lead]Gdy w poczekalni u genialnego psychiatry spotyka się kilkoro pacjentów zawsze jest ciekawie.[/lead] Tym bardziej, jeśli są to osoby cierpiące na takie fobie jak: niekontrolowane przeklinanie (choroba Touretta), przeliczanie wszystkiego (arytmomania), strach przed bakteriami (nozofobia), powtarzanie każdego zdania (palilalia), niemożność stanięcia na linii, czy tytułowa nerwica natręctw. ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cudo

A ja jestem zachwycona, było wspaniale. Bardzo dziękuje aktorom za ich prace, spektakl długo zostanie ze mną. Do zobaczenia !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

raz i wystarczy

głupkowata komedia , zbyt długa, zbyt drogi bilet jak na takie coś
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja,ja

lubię!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie polecam !!! Chyba, że ktoś lubi wyzwiska, wulgarne wyrazy itd
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Nerwica natręctw

[lead]Gdy w poczekalni u genialnego psychiatry spotyka się kilkoro pacjentów zawsze jest ciekawie.[/lead] Tym bardziej, jeśli są to osoby cierpiące na takie fobie jak: niekontrolowane przeklinanie (choroba Touretta), przeliczanie wszystkiego (arytmomania), strach przed bakteriami (nozofobia), powtarzanie każdego zdania (palilalia), niemożność stanięcia na linii, czy tytułowa nerwica natręctw. ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry