Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
polecam wątek zamknięty sprawnie, szybko i skutecznie
~Kamil
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 lipca 2018

Totalny brak dobrej obslugi wątek zamknięty Brak zaangażowania i logiki w działaniu tej firmy
~Artur
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 października 2017

Fachowcy wątek zamknięty Profesjonalna i rzetelna firma, właściciele przesympatyczni, polecam!!!
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2014

"Naprawa Karty graficznej: wątek zamknięty U nich naprawa karty graficznej to zwykłe oszustwo, wygrzewają tylko...
~Maciek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 maja 2014

Trafna diagnoza i skuteczna naprawa wątek zamknięty Mój kontakt z serwisem Net-Komp, miał całkiem nietypowy przebieg. Z racji...
~Waldi
-

dodano: 18 stycznia 2014

wymiana matrycy - dodatkowo zniszona bateria wątek zamknięty Uważajcie na ten serwis, strona www wygląda obiecująco, samo biuro już...
~Mariusz
4

dodano: 1 października 2009

Polecam!! wątek zamknięty Bardzo miła i kulturalna obsługa, szybki czas realizacji, kontakt z klientem,...
~Karolina
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2012

Super firma! Polecam każdemu! wątek zamknięty Od tej pory, co oddałam po raz pierwszy swój sprzęt który był zepsuty do tej...
~Asia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 października 2011

Świetnie wątek zamknięty Bardzo dobra obsługa
~Barbara
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 lipca 2010

A ja jestem zaowolony wątek zamknięty Jakis czas temu naprawiałem laptopa w tym serwisie i jestem zadowolony, co...
~Marcin
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 20 lipca 2010

omijać szerokim łukiem wątek zamknięty Oddałm do naprawy laptopa w piątek. Pan, który go przyjmował stwierdził po...
~Katarzyna
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2010

Polecam! wątek zamknięty POlecam jak najbardziej, oddałam tam swoje dwa laptopy i każdy teraz chodzi...
~Ela
-

dodano: 13 kwietnia 2010

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Po tygodniowym bieganiu po różnych serwisach, gdzie dowiadywałem się jedynie,...
~Tomasz
-

dodano: 26 października 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

13

wątków

do góry