Widok

Netto-najgorszy sklep na dzielnicy

wiem ze watek byl juz poruszany ale to co ostatnio sie dzieje w tym sklepie to przesada....
chodzi mi o kolejki do kasy- szczególnie jak na kasie siedzi Pani z ukrainy....
kasuje sobie jak gdyby nigdy nic... zbiera sie coraz wiecej ludzi i jesli nikt z kolejki nie krzyknie aby poprosila o kogos do drugiej kasy to by tego nie zrobila...
co wiecej odpowiada jeszcze obrazonym tonem ze juz ktos idzie...
nic absolutnie nie mam do ukraincow bo ciezko pracuja w naszym kraju i praca tej Pani nie jest latwa , ale jesli ktos ma siedziec tam za kare bo tak to wyglada to niech zmieni prace albo wroci do domu,
ludzie pracujacy w netto uciekaja z tej kasy jak najszybciej moga??? nie wiem o co chodzi ale chodzi napewno o to ze w sklepie jest za malo ludzi i maja jeszcze pelno obowiazkow poza kas..wylozenie towaru itp...
aaa druga sprawa to oferta w netto jest tak niesamowicie uboga ze az sciska.... coraz czesciej udaje sie na zakupy do biedronki...mam nadzieje ze w niedalekiej przyszlosci powstanie jeszcze lidl gdzies w okolicy
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Baran
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tu jest temat o sklepie-netto w karczemkach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam w Netto są sklepy partnerskie między innymi stoisko mięso wędliny ale ja nie kupuje ponieważ pracują na mojej dzielnicy kobiety mega nieprzyjemne Ola i Marta wystarczy spojrzeć a odechciewa się zakupów chodzi o Netto ul ŚWiętokrzyska 50 Gdańsk Panie wyśmiewane się obrazują stoją obserwują a nie pracują sumiennie okropnosc za co biorą kasę? ?? Powinien Pan właściciel zainteresować się swoimi pracownikami .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale te komentaże dotyczą sklepu-netta w karczemkach a nie w jakimś zakoniczynie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak jest nerwowa bo pracuje na mięsie to niech.pójdzie się uczyć to zmieni pracę na lepszą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hej jeśli chodzi ogólnie o sklep Netto jestem zadowolona ale jest w środku stoisko mięsno wędliny chodzi dokładniej Ul Swietokrzyska 50 Gdańsk zakoniczyn zatrudniona została tam kobieta która swoim prostackim zachowaniem oraz wyglądem odraza przestałam kupować na tym stoisku wędliny pyskuje i ubliza to jest dopiero wizytówka zero kultury a poziom zerowy masakra ta Pani ma na imię Marta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

ależ problem ,
powiedz jej to... a nie piszesz imiennie na forum, może ona ciebie też nie darzy sympatią.
ja do sklepu chodzę na zakupy nie po dobre słowo...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ogólnie to netto to jest jakaś masakra. Z obsługi na hali to najgorsza jest Hania, ten jej wyraz twarzy.... Jak by wszyscy jej rodzinę naleśnikiem zabił. Wiecznie nadąsana, zero dobrego słowa a jak ją raz poprosiłam o pomoc to spojrzała sie na mnie jak bym oczekiwała od niej Bóg wie czego. Strasznie nie miła osoba. W mięsnym faktycznie te 2 młode panny są straszne. Ani dzień dobry ani pocałuj mnie w d.... Sama wiele lat pracuję w handlu i wiem jak powinno wyglądać podejście do klienta. Za takie zachowanie mój szef to by mnie na zbitą twarz wyrzucił. Ja rozumiem, że można mieć gorszy dzień, ale nie codziennie. Tam to już rutyna:( Odechciewa się tam chodzić na zakupy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A co za problem zwrócić na to uwagę kasjerce/kasjerowi ?! Czy już wszystko trzeba w internecie wylewać, bo tu jesteśmy mocni ?! Ludzie powariowaliście...Dziwne, że sobie umiecie wiązać buty ! Haha ! Jak nie pracowałeś przy pieniądzach, to nie wiesz, że nieraz można się zagapić i coś pochrzanić, ale to też uwaga klienta, aby dał znać, bo gdyby ktoś specjalnie oszukiwał, to szybko by wyleciał ! Ludzie to nie maszyny !

Nie dosc że wszystko co niektórym przeszkadza odnośnie kasjerów w Netto to teraz chcecie powiedzieć że to złodzieje? Że kombinują z wydawaniem reszty? Ja pitole...to się poprostu w głowie nie mieści! Sprawdzajcie paragony i tyle. Nikt nie jest nieomylny. Jeśli nie masz doświadczenia z pracą na kasie to nie powinieneś/nas w ogóle się wypowiadać w tym temacie! A jak kogoś nie lubisz to idź i powiedz mu to prosto w twarz a nie smaruj d*py na forum w taki sposób!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale zawsze o 10zl:-) dziwne. Nie znam się na kasie ale to nie wygląda na roztargnienie. Może sprawdza uczciwość. Może chce zobaczyć czy w ogóle można coś zrobić na kasie. Jak ludzie reagują. Ale jest miły i to najważniejsze. Kasuje szybko i uśmiecha się. Może coś sobie wymyślił ale o tym dowiemy się później;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tu zasadniczo chodzi też o reakcje gdy zwraca się w/w Pani uwagę o pomyłce....

Popracuj 8 godz.w takim hałasie gdzie ludzie toczą rozmowy między sobą,rozmawiają przez Tel.działają lodówki i chłodnie to zobaczysz czy będziesz rozmawiać normalnie w domu.wiem co piszę bo też pracuję w sklepie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proszę zauważyć że klawisze na kasach w netto są wytarte i to może powodować pomyłki

Ale co sprawdza?Przecież jeśli wydaje za dużo reszty to na swoją niekorzyść,ma manko.Będzie musiał to oddać z własnych zarobionych pieniędzy.Pewnie jest roztargniony i zdarzają mu się pomyłki.Lub też wbija na kasę przez pomyłkę za dużą sumę którą dostaje od klienta i suma do wydania również jest większa.

A może on to robi specjalnie....tylko po co? Mi też wydał o 10 za dużo....moze sprawdza?

Nie ma ludzi nieomylnych.Temu Panu się to zdarza zbyt często by to był przypadek ... ale ocenę zostawiam innym ,ja tylko ostrzegam :)

a skąd wiesz , że zrobił to specjalnie? przez gapiostwo mógł też wydać za mało
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

No więc właśnie:) Za swoje gapiostwo niech sam płaci a nie próbuje odzyskać takim szemranym sposobem.

Mi zamiast 13 złotych wydał 23