Widok

Neurochirurg jakiego polecacie,gdzie najszybciej!

Mój Mąż dostał skierowanie do neurochirurga.Czeka Go zabieg,ale najpierw konsultacja.Tylko gdzie dostanę się najszybciej i gdzie będzie najlepiej? Dziękuję za każda informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dawny szpital kolejowy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A masz moze namiary? Wiesz jak dlugo sie czeka?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
na pewno nie idź do dr Słoniewskiego w Akademii Medycznej. Polecam za to dr Bełdzińskiego
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak ,Bełdziński operował mnie 4 razy,jest super lekarzem wiem że teraz pracuje w szpitalu kolejowym,przyjmuje prywatnie w gdyni godny polecenia lekarz zresztą proszę sobie poczytać opinię o nim
a mi Śłoniewski życie uratował. co prawda operował mnie |z ulicy", nie byłam u niego na wizycie. jest niemiły ale ręce ma złote. ogolnie bardzo polecam neurochirurgów z UCK. Rut, Dzierżanowski, Szmuda. wszyscy to moi prowadzący i dzięki temu stwierdzam, że są doskonałymi fachowcami.
w UCK jest przychodnia neurochirugiczna. trzeba sie zarejestrować a skierowanie od lek ogólnego. iśc do obojętnie którego dr, byle szybciej. w razie czego na oddziale i tak wszyscy razem dyskutują i podejmują decyzję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja polecam prof. dr hab.n.med. Marek Harat
przyjmuje w bydgoszczy http://www.10wsk.mil.pl/10wsk5/szpital/kliniki/klinika-neurochirurgii?showall=&start=2 tutaj masz namiary on zajmuje sie wyjatkowo ciezkim przypadkami moja znajoma miala raka mózgu i zaden lekarz w Uck nie chciał się tym zając in wykonał operacje a znajoma nie ma żadnych powikłań
image

Inne tematy z forum Zdrowie

Implanty zębów (61 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

Tabletki poprawiające ochotę na seks (9 odpowiedzi)

Czy takie tabletki mogą zadziałąć? Może postaram sie tutaj opisać swoją sytuację.Jestem w związku...

Brak seksu w udanym związku (9 odpowiedzi)

Mamy z partnerem ogromny problem. Mimo tego że jesteśmy ze sobą blisko, że w związku jest miłość...

do góry