Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Rafal - ocena Zaangażowanie, wiedza, kultura, empatia, profesjonalizm...brawo p. Doktorze!
~Rafal
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 22 września 2025

Pacjent - ocena Wizyta u tego lekarza to najbardziej negatywne doświadczenie, jakie miałem w...
~Pacjent
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 14 września 2025

Katarzyna - ocena Na wizytę przyjechałam z Lęborka z mamą 73 lata.Podejście Pana doktora do...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 15 maja 2025

A. - ocena Najlepszy neurolog w Trójmieście!
~A.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 maja 2024

Pacjentka z migreną przewlekłą - ocena Zabieg leczenia migreny (botoksem) wykonany w pełni profesjonalnie. Polecam!
~Pacjentka z migreną przewlekłą
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 grudnia 2023

Barbara - opinia wątek zamknięty Bardzo profesjonalnie i rzetelnie. Lekarz dogłębnie przeanalizował problem....
~Barbara
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 5 marca 2023

Małgorzata - opinia wątek zamknięty Wizyta przebiegła bardzo sprawnie i profesjonalnie. Pan Doktor jest bardzo...
~Małgorzata
-

dodano: 28 stycznia 2023

Helena - opinia wątek zamknięty Wspaniały lekarz, cierpliwie wytłumaczył przyczynę moich dolegliwości,...
~Helena
-

dodano: 12 stycznia 2023

Wojtek Stępniak - opinia wątek zamknięty Lekarz znający się na swoim rzemiośle, które podniósł na wyżyny sztuki. Poza...
~Wojtek Stępniak
-

dodano: 28 grudnia 2022

Kasia - opinia wątek zamknięty Cierpię na bóle i zawroty głowy od trzech lat. Koleżanka poleciła mi dr...
~Kasia
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 13 grudnia 2022

Gosia - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam dr Kamila Chwojnickiego, pomógł mi wyleczyć atak rwy kulszowej...
~Gosia
-

dodano: 28 października 2022

H.J. - opinia wątek zamknięty Jestem w trakcie leczenia migrenowego bólu głowy u doktora Chwojnickiego....
~H.J.
-

dodano: 26 września 2022

Krystyna - opinia wątek zamknięty Polecam dr Kamila Chwojnickiego, jest to lekarz z prawdziwego zdarzenia: ma...
~Krystyna
-

dodano: 26 września 2022

Ryszard - opinia wątek zamknięty Trafiłem do Pani doktor po ciężkiej operacji onkologicznej , nastąpiły...
~Ryszard
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 30 listopada 2021

Mateusz - opinia wątek zamknięty Szybko sprawnie tanio i w reżimie sanitarnym polecam!!
~Mateusz
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 3 marca 2021

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Zadzwoniłam, a na następny dzień miałam już wizytę. Bardzo sympatycznie i...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 czerwca 2020

Aleksandra - opinia wątek zamknięty Najlepszy lekarz jakiego spotkałam w każdym calu
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 maja 2020

Szymon wątek zamknięty Gorąco polecam udać się do p. Jarosława Magdziak na badania lekarskie....
~Szymon
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 września 2019

Nie mogłem lepiej trafić wątek zamknięty Polecam, badania w ten sam dzień w którym zadzwoniłem, wizyta bez opóźnień,...
~Aleksander
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 czerwca 2019

Michał K. - opinia wątek zamknięty bardzo profesjonalne podejście do klienta
~Michał K.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 maja 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
164

131

wątków

do góry