Widok

Neurolog dziecięcy

Szukam namiary na dobrego neurologa dziecięcego mającego doświadczenie w leczeniu migren. Jak ktoś może polecić to bardzo prosze o namiary:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Radzę udać się do dobrego chiropraktyka. Sama miałam problem z migrenami które trwały nawet kilka dni. Towarzyszyły mi też szumy w uszach, które były nie do zniesienia. Koleżanka z pracy poleciła mi Pana Pawła Tykę z Sopotu, który mi pomógł, nie tylko na migreny ale i na bóle pleców. Dodam że wcześniej odwiedziłam chyba wszystkich neurologów, którzy dawali mi tylko co raz to mocniejsze leki, po których nawet wymiotowałam i czułam się jak pijana. Pan Tyka zdiagnozował u mnie duże przemieszczenie kręgu pierwszego, tego zaraz pod głową, prawdopodobnie bo przebytym dawno temu wypadku samochodowym. A lekarze nic na zdjęciu rtg nie widzieli. Dziś nie wiem co to ból głowy, a żyłam z nim przez kilka lat.
byc moze dziecko wlasnie rosnie i to jest powodem bolow glowy. Lub ma zla diete, bogata w slodycze.

Inne tematy z forum Zdrowie

Poprawa libido (4 odpowiedzi)

Czy macie może jakieś pomysły na poprawę swojego libido? Biorę tabletki antykoncepcyjne i mam...

Czy rozmiar członka ma znaczenie (26 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

Nudny seks w długim związku (5 odpowiedzi)

Witam serdecznie, Jestem w związku w ktorym od poczatku seks był wspaniały. Czułam, że bardzo go...

do góry