Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ZDECYDOWANIE TAK wątek zamknięty Niedawno odwiedziłam ten salon i już nie chciałam zaglądać nigdzie indziej....
~Aśka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 19 października 2011

Suknia wątek zamknięty Niedawno odwiedziłam salon z sukniami ślubnymi NEW STYLE w Pruszczu Gdańskim...
~Karina
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 23 lutego 2011

nie polecam wątek zamknięty Kiepska obsługa i średni towar, szkoda zachodu do takiego salonu.
~Nina
2

dodano: 25 stycznia 2011

Wspaniały salon sukien ślubnych wątek zamknięty Piękny i gustownie urządzony salon sukien ślubnych z przemiłą obsługą. Każda...
~Beata
-

dodano: 21 lutego 2011

POLECAM wątek zamknięty Jak najbardziej polecam ten salon, miła obsługa, świetny klimat wnętrza w...
~Ania
-

dodano: 21 lutego 2011

Polecam wątek zamknięty Serdecznie polecam salon sukni ślubnych New Style. Bardzo miła obsługa,...
~Natalia
1

dodano: 11 października 2010

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Z usług salonu skorzystałam dwa tygodnie temu i zupełnie nie zgadzam się z...
~Zadowolona klientka
-

dodano: 19 lutego 2011

super wątek zamknięty Bardzo dobra obsługa. Pani, która prowadzi sklep bardzo miła i rzeczowa....
~Magda
-

POLECAM! wątek zamknięty Świetna obsługa. Miłe i bardzo dobrze przygotowane Panie:) Sporo sukien do...
~Aroma
-

Wow wątek zamknięty W styczniu tego roku odwiedziłam salon New Style. Obsługa jest bardzo miła i...
~Dominika
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry