Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Maciek - ocena Padłem ofiarą fałszywej inwestycji online i straciłem 15 300 zł wierząc w...
~Maciek
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 20 stycznia 2026

Temateusz - ocena W wyniku oszustwa polegającego na przejęciu zdalnego dostępu do mojej...
~Temateusz
-

dodano: 20 stycznia 2026

Beata - ocena Mój przypadek dotyczył oszustwa na 7 200 zł i byłam przekonana, że to już...
~Beata
-

dodano: 19 stycznia 2026

Jolanta - ocena Zostałam oszukana na kwotę 12 800 zł i czułam się całkowicie bezradna. Dzięki...
~Jolanta
-

Sławomir - ocena Zostałem oszukany na kwotę 3 750 zł i byłem przekonany że już nic nie da się...
~Sławomir
-

Radek - ocena Zostałem oszukany na kwotę 6 200 zł i byłem przekonany że to już koniec Po...
~Radek
-

Igor - ocena Zostałem oszukany na kwotę 18 500 zł i początkowo nie wierzyłem że da się coś...
~Igor
-

dodano: 18 stycznia 2026

Olaf - ocena Po stracie środków potrzebowałem konkretnego wsparcia Nexus Group podeszła do...
~Olaf
-

Pawel - ocena Zgłosiłem się do Nexus Group po utracie pieniędzy i od początku wiedziałem że...
~Pawel
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

Damian - ocena Skorzystałem z pomocy Nexus Group po stracie środków i była to trafna decyzja...
~Damian
-

Olaf - ocena Po oszustwie byłem pewien że już nic nie da się zrobić Nexus Group udowodniła...
~Olaf
-

dodano: 17 stycznia 2026

Dorota - ocena Nexus Group podeszła do mojej sprawy z dużym zaangażowaniem i spokojem Dzięki...
~Dorota
-

Michal - ocena Po tym co mnie spotkało straciłem zaufanie do firm oferujących pomoc Nexus...
~Michal
-

Dominika - ocena Jako osoba poszkodowana przez oszustwo finansowe długo nie wierzyłam że...
~Dominika
-

dodano: 16 stycznia 2026

Arutr - ocena Nexus group pomogło mi w odzyskaniu środków od brokera który okazało się nie...
~Arutr
-

dodano: 16 stycznia 2026

daniel - ocena Polecam za pomoc odzyskali mi krypto
~daniel
-

dodano: 13 stycznia 2026

Ksawery C. - ocena Kontaktowałem się z kilkoma firmami, ale tylko Nexus potraktowało moją sprawę...
~Ksawery C.
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 7 maja 2025

Andrzej - ocena Zespół Nexus to nie jest byle jaka firma. Mają swoje metody, znają się na...
~Andrzej
-

Edyta W - ocena Nie miałam nadziei. Wszyscy mówili, że kryptowaluty są nie do odzyskania...
~Edyta W
-

MM - ocena Jako samotna matka nie mogłam pozwolić sobie na stratę kilku tysięcy złotych....
~MM
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 2 maja 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry