Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Janusz - ocena nowy temat Niekompetentny zespół. Usuwają wszystkie negatywne opinie bo nie radzą sobie...
~Janusz
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 16 czerwca 2025

Ksawery C. - ocena Kontaktowałem się z kilkoma firmami, ale tylko Nexus potraktowało moją sprawę...
~Ksawery C.
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 7 maja 2025

Andrzej - ocena Zespół Nexus to nie jest byle jaka firma. Mają swoje metody, znają się na...
~Andrzej
-

Edyta W - ocena Nie miałam nadziei. Wszyscy mówili, że kryptowaluty są nie do odzyskania...
~Edyta W
-

MM - ocena Jako samotna matka nie mogłam pozwolić sobie na stratę kilku tysięcy złotych....
~MM
-

dodano: 2 maja 2025

Aleksandra - ocena To była długa droga, ale warto było. Pracownicy Nexus Group są cierpliwi,...
~Aleksandra
-

Paweł W. - ocena Na początku byłem sceptyczny kolejna firma, która obiecuje gruszki na...
~Paweł W.
-

Tomasz ox - ocena Zostałem oszukany przez firmę podszywającą się pod legalny fundusz...
~Tomasz ox
-

Marek W. - ocena Zdecydowanie warto im zaufać. Gdy oszust z fejkowej giełdy zniknął z moimi...
~Marek W.
-

Justyna - ocena Nexus Group wykazało się pełnym profesjonalizmem. Na każdym etapie...
~Justyna
-

Krzysiek - ocena Straciłem ponad 18 000 zł, inwestując na stronie, która okazała się zwykłym...
~Krzysiek
-

Igor K. - ocena Z czystym sumieniem polecam. W moim przypadku odzyskali ponad 80% utraconych...
~Igor K.
-

Michał w. - ocena Moja sprawa byla troche skomplikowana ale nexus ladnie to wszystko rozpisal i...
~Michał w.
-

Lidia - ocena Nie ściemniają, nie obiecują cudów, ale działają uczciwie. I to przynosi...
~Lidia
-

Wiikkk9 - ocena Pełen profesjonalizm. W odróżnieniu od wielu pseudo-firm odzyskujących...
~Wiikkk9
-

dodano: 28 kwietnia 2025

Wiktor S - ocena Polecam każdemu, kto myślał, że wszystko przepadło w temacie giełd krypto....
~Wiktor S
-

Kamil - ocena Dzięki nim otrzymałem odpowiednie odszkodowanie gdzie początkowo bardzo...
~Kamil
-

Marianna K. - ocena Bardzo dziekuje im za zaangowaznie ktore wlozyli w moja sprawe z tematyki...
~Marianna K.
-

Wioletta - ocena Z całego serca polecam usługi detektywistyczne Nexus Group. Profesjonalizm,...
~Wioletta
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 22 kwietnia 2025

Lala3456 - ocena Na początku byłam niepewna zgłaszając się po pomoc do tej firmy,lecz naprawdę...
~Lala3456
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 3 stycznia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry