Nexus Group

Agencje detektywistyczne Konsulting Odszkodowania

Gdańsk, Lęborska 3B

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Konrad M - ocena nowy temat Najbardziej pomogło mi to że ktoś w końcu uporządkował cały chaos i pokazał...
~Konrad M
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

dodano: 29 czerwca 2026

Kacper Niske - ocena nowy temat Przez wiele miesięcy żyłem z poczuciem że popełniłem największy błąd w swoim...
~Kacper Niske
-

ostatnia odp. 6 godzin temu

Krystian - ocena nowy temat Nie pamiętam kiedy ostatnio tak się ucieszyłem z jednego telefonu.
~Krystian
-

ostatnia odp. 8 godzin temu

Krzysztof - ocena nowy temat nie pamiętam kiedy ostatnio jakaś dobra wiadomość sprawiła mi tyle radości
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 9 godzin temu

Mirosław - ocena nowy temat najbardziej zaskoczyło mnie to jak dużo daje zwykła rozmowa z kimś kto...
~Mirosław
-

ostatnia odp. 10 godzin temu

Zenon - ocena nowy temat przez wiele miesięcy miałem w głowie że ten temat będzie ciągnął się za mną...
~Zenon
-

ostatnia odp. 13 godzin temu

Mateusz .W - ocena nowy temat Z samego serca polecam biuro detektywistyczne.
~Mateusz .W
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 27 czerwca 2026

Damian - ocena nowy temat pamiętam że długo zwlekałem z podjęciem decyzji bo bałem się że znowu...
~Damian
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 26 czerwca 2026

Kamil - ocena nowy temat największą wartością było dla mnie poczucie że nie zostałem z tym wszystkim sam
~Kamil
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Artur - ocena nowy temat przez bardzo długi czas nie mogłem patrzeć na historię konta bo tylko...
~Artur
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Arkadiusz Ciechanowski - ocena nowy temat najtrudniejsze było powiedzenie bliskim że zostałem oszukany bo miałem...
~Arkadiusz Ciechanowski
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 25 czerwca 2026

Jacek - ocena nowy temat po wszystkim miałem ogromny problem z zaufaniem i długo zastanawiałem się czy...
~Jacek
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Patrycja - ocena nowy temat Z samego serca polecam biuro detektywistyczne. Po pierwszej rozmowie,wróciła...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Jan - ocena nowy temat przez kilka miesięcy praktycznie codziennie sprawdzałem internet szukając...
~Jan
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Kazimierz - ocena nowy temat nie spodziewałem się wiele chciałem tylko wiedzieć czy istnieje jeszcze...
~Kazimierz
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Damian - ocena nowy temat najbardziej pomogło mi to że ktoś w końcu uporządkował cały ten chaos i...
~Damian
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Kama - ocena nowy temat po oszustwie miałem wrażenie że wszystko wymknęło mi się spod kontroli i nie...
~Kama
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Katarzyniec Daniel - ocena nowy temat nie chodziło już nawet o pieniądze tylko o to żeby w końcu zamknąć ten temat...
~Katarzyniec Daniel
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Karolina - ocena nowy temat Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Współpraca przebiegła pomyśle bez...
~Karolina
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Oski - ocena nowy temat ja juz nawet nie chcialem wracac myslami do tej historii bo mnie tylko...
~Oski
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 24 czerwca 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry