Widok
Nie dałem rady z pałeczkami
Rzeczywiście restauracja jest bardzo gustowna a sam bar mocno oryginalny. Wszystko mi sie podobało, ale troszkę pogubiłem się w jedzeniu pałeczkami, czym nie zaimponowałem w towarzystwie. nie wiedziałem czy mozna poprosić o łyżeczkę... Na przyszłość można by o tym informować...
Moja ocena
DOM SUSHI Restauracje Japońskie
kategoria: Sushi
obsługa: 5
menu: 6
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.7
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Witamy Panie Filipie,
oczywiście do niektórych dań podajemy specjalną japońską łyżeczkę. Jeśli sytuacja tego wymaga, dodatkowo z przyjemnością uczymy jak prawidłowo posługiwać się pałeczkami. Zawsze również można poprosić o zamianę paleczek na bardziej tradycyjne sztućce.
Zapraszamy do naszych restauracji w Gdańsku i Sopocie - gwarantujemy, że w niedługim czasie opanuje Pan sztukę posługiwania się pałeczkami do perfekcji.
Pozdrawiamy serdecznie
DOM SUSHI - Restauracje Japońskie
oczywiście do niektórych dań podajemy specjalną japońską łyżeczkę. Jeśli sytuacja tego wymaga, dodatkowo z przyjemnością uczymy jak prawidłowo posługiwać się pałeczkami. Zawsze również można poprosić o zamianę paleczek na bardziej tradycyjne sztućce.
Zapraszamy do naszych restauracji w Gdańsku i Sopocie - gwarantujemy, że w niedługim czasie opanuje Pan sztukę posługiwania się pałeczkami do perfekcji.
Pozdrawiamy serdecznie
DOM SUSHI - Restauracje Japońskie