Widok

Nie deptać trawnika

Nie deptać trawnika Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Nie deptać trawnika.
Nie deptać trawnika
Finał konkursu "rezydencja/premiera 2009"

4 września 2008 roku Klub ŻAK ogłosił ogólnopolski konkurs na projekt spektakli (solo, duet, grupa/teatr) z dziedziny szeroko pojętego tańca współczesnego. W maju zostanie zaprezentowany czwarty spośród pięciu zwycięskich projektów. Będzie to spektakl "Nie deptać trawnika" grupy teatralnej w składzie: Arkadiusz Drawc, Marek ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

.

Będę. Widzialam juz kiedys spektakl dziewczyn i bylam bardzo zadowolona. Jestem ciekawa co przygotuja tym razem.

Super

Byłam wczoraj. Kapitalny spektakl. POLECAM :)

:)

żal.pl

totalna amatorszczyzna

jak w temacie. pomysł może i jest ale wykonanie pozostawia BAAAArdzo wiele do życzenia
sekwencje wspólne zupełnie niezsynchrnonizowane
chyba pare porządnych lekcji tańca by sie przydało
bo fikać bez ładu i bez składu to moze i mozna
ale zeby to nazywac "tancem wspolczesnym" to lekka przesada .
z pozdrowieniami.

powiem tak...ludzie którzy tworzyli ten spektakl są otwarci na wszelką krytykę, doskonale znają swoje braki i zresztą bardzo interesowały ich informacje zwrotne od publiczności. marcinie, nie rozumiem więc czemu zamiast zostać z całą grupą na piwie i imprezie po spektaklu i pogadać szczerze, powiedzieć co się podobało a co jest beznadziejne, przychodzisz do domu i wylewasz swoje frustracje w necie? gdybyś zrobił tak jak mówię przekonałbyś się że to świetni ludzie, którzy chcą coś robić mimo że nie są w tym doskonali. mniemam że jesteś z*******ym profesjonalistą więc mógłbyś udzielić im kilku lekcji "tańca" a także udoskonalić spektakl swoją skromną profesjonalną osobą. zapraszam więc w ich imieniu do współpracy

Inne tematy z forum Kultura

Przypływ (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Przypływ . "Przypływ" reżyseria: Alicja Morawska-Rubczak scenografia:...

Lalka (127 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Lalka . Lalka (na motywach powieści Bolesława Prusa) Pierwsza w...

Kochanie, wróciłem! (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Kochanie, wróciłem! . Zabawna opowieść o tym, że stereotypowe postrzeganie...

do góry