Widok

Nie doceniamy tego co mamy

Hydepark Temat dostępny też na forum:
Wydaje mi się, że obecna sytuacja powinna uświadomić nam pewien fakt. Żyliśmy sobie w przeświadczeniu, że wszystko jest nam dane i o nic nie musimy się martwić. Teraz patrzę na to inaczej. Sklepy nie muszą być pełne towaru, musimy sie nauczyc wszystko szanować i przede wszystkim myśleć o swoich bliskich
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 11

Często byłem całkiem sam w tym narożniku, a jedynie w wakacje robił się tam czasem klub towarzyski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bajka o jabłonce. Miałamcijabłonkę. Jutro skończysz.
Dzień dobry zwariowany wariacie. Mam pozwolenie na "kilka dni" depresyjnego grania Zastrzeliłem się październikiem w łeb. Jeden ze zgrabniejszych tekstów w historii polskiego rocka. Całkiem zdezaktualizowany w wyniku zmian na słońcu, w wyniku których jest cieplej, w wyniku czego oceany wytwarzają więcej CO2. Spisek polegał na wmówieniu ludziom, że jest na odwrót. Zamiana skutku z przyczyną jest majstersztykiem masonów :)
Każdy wątek zainfekowamy moją spiskową szurią :) Na to nie wiem, czy mam pozwolenie :)

https://www.youtube.com/watch?v=UbL942M0OrU
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pegierowcy mieli dostęp do części drzew właśnie od tego narożnika, ale starali się, by ich nie było widać, bo teoretycznie nie mieli wstępu do sadu. Taka doza adrenaliny.

Zrób z nami kilka półpompek i wygibasków ;)
http://youtu.be/nF8jWHR1fsw

Sad był tak duży, że można było zebrać tylko mały procent owoców. Reszta spadała z drzew i gniła. To było całkiem normalne.

Nawet dziewczyny się tam pojawiały. Też chodziło o jakieś owoce.

Pod koniec w lecie spotkałem w tamtych rejonach mężczyznę, nowego pracownika, poprosił mnie o kilka jabłek dla dziecka. Była tam jabłonka, mocno zacieniona. Dziś myślę, że te przestrzenie były spore w tym ogrodzie. Wtedy już miałem inne nastawienie i zebrałem dla niego kilka jabłek. To było tak, jakby nie znał lokalnych zwyczajów, bo zwykły pegierowiec zakradłby się i wziął sobie jabłka. Wtedy poczułem się stałym mieszkańcem.

Teoretycznie mógł istnieć ktoś sprzątający miejsce po grobowcu i alejkę, ale nie stwierdziłem tego.

Mówił tak: Szedłem tu wieczorem i zapadłem się w wykopany dołek. Takim tonem dość poważnym.
Jednak nie uwierzyłem w to, bo dołek istniał chyba przez jedną noc, potem stwierdziłem, że jest zbyt niebezpieczny.
Nigdy nie widziałem, by ktoś faktycznie szedł tą ścieżką. Pegierowcy trzymali się narożnika, a wręcz byli zawsze bardzo blisko siatki w narożniku.

Lecz obcy chłopak co uważał? Ostrzegał przed kopaniem.

Dlatego ona naciska i uważa, że to wykonalne.

Liz nie uważa, aby Obcy blokowali to. Raczej się przypatrują.

Dzień dobry.
Nareszcie "poniedziałek" ;)
http://youtu.be/al27hf686jk

Te wyższe sfery nie podobają mi się.

Nie ma woli, żeby jakoś polepszyć mój los.

Nie wątpię, że ten i ów jest o wiele sprytniejszy ode mnie.

Wycofam się trochę i będę żył jak zawsze dotąd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie jestem ciekawski dla samej ciekawości.

Czy muszę w to wnikać? To mnie zbliży do uwolnienia się?

Trzeba by czytać dla porównania wywiady z jakimiś szefami firm globalnych.

Inne tematy z forum Koronawirus

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry