Widok

Nie doceniamy tego co mamy

Hydepark Temat dostępny też na forum:
Wydaje mi się, że obecna sytuacja powinna uświadomić nam pewien fakt. Żyliśmy sobie w przeświadczeniu, że wszystko jest nam dane i o nic nie musimy się martwić. Teraz patrzę na to inaczej. Sklepy nie muszą być pełne towaru, musimy sie nauczyc wszystko szanować i przede wszystkim myśleć o swoich bliskich
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 11

Nie jest to zabawa w każdym razie. Rozerwanie łańcucha - nie wiem, jak to się skończy, to nowa sytuacja. Widziano to już oczywiście, nazywa się to rozłam, powiedzmy na dwie części, mniejszą i większą. NRD i RFN.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W tym przypadku mówimy o bardzo niebezpiecznym rodzaju działalności, właściwie samobójczej. Realne jest uwięzienie, realna też likwidacja fizyczna.

Gdy badałem te inne zagadnienia - większość rzeczy nawet tajnych udało się tam ustalić bardzo dokładnie, bez wątpliwości. Są liderzy i jest hierarchia dowódcza.

Akurat jestem w najgorszej sytuacji do ustalania takich faktów. Powiedzmy, że wiem to i owo i jestem jakoś skojarzony z tematem.

To już wiecie o wiele lepiej ode mnie.

Więc może i nie ma specjalnego łańcucha.

Cóż, liczy się aktywny zamiar i działanie.

Problemy, gdzie jestem pokrzywdzony razem z wieloma innymi osobami.

To byłoby coś - być niewinnym i mieć tylko ten problem z Liz. No i jeszcze problem z A i X.

Niemniej większość tych elementów przechodzi przez mój Internet. Zaraza, Dekameron, koreańska sekta.

Gdzieś te moje luźne skojarzenia muszą być przetwarzane na tekst i obrabiane dalej. Ja ich nie spisuję.

Ja jako ja zapewne.

Jednak Liz nigdy nie pojawia się w takim kontekście, ma jakby inne zadania. Ja czytałem o zarazach w jej stronach i czasach w maju 16. Hipster może nie mieć o tym wiedzy.

No mam taką nadzieję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ustępuję, bo w ogóle nie zależy mi na prestiżu.
Natomiast zaraza to coś, co znała najlepiej Liz.
A Hipster rzekomo był liberalny, co by się zgadzało.

W łańcuchu skończyło się na walkach wewnętrznych.

Robiłem przegląd dwóch zagadnień, niezwiązanych z tym. I skończyło się na biogramach. Zbiór biogramów pozwala zapoznać się z sytuacją, bo te osoby ogniskują w sobie główne wydarzenia. Osoby z drugiego szeregu też nieraz są interesujące. Ale tych pięć mózgów nadzoruje 80% wydarzeń.

Z większością tego łańcucha nie powinienem mieć nic do czynienia. To X wymyślił, że jesteśmy jakoś połączeni.

Żartowałem, było spoko.

Dlatego broni żywiciela przed atakami. Może Hipster pomoże mi.

Inne tematy z forum Koronawirus

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry