Widok
Nie jest już tak dobrze jak kiedyś....
Nie wiem czy zmieniła się osoba zarządzająca Everynails, ale niestety od jakiegoś czasu widzę spadek jakości świadczonych usług. Zaczynając od faktu, że są tylko dwie lampy UV, więc trzeba się wyginać w nienaturalne pozycje i krzyżować ręce. Kolejna sprawa to brak produktów do Color Gel - jedna baza i jeden top.... jeśli Pani obok również wykonuje Gel Color, to trzeba czekać, ponieważ kosmetyczki muszą używać danego produktu na zmianę. Oba te czynniki znacznie wpływają na jakość i czas, w którym usługa jest wykonywana. To samo tyczy się kolorów, są ich resztki,a biedne Panie, które malują paznokcie muszą przechylać buteleczki i wygrzebywać lakier z jej dna. Szczytem jest już fakt, że nie można umówić się do konkretnej Pani, ponieważ wiecznie nie ma grafiku - dzwoniłam parokrotnie i słyszałam obietnice, że grafik zostanie wykonany, niestety bez żadnych efektów. Na końcu chciałabym dodać, że drażni mnie wysłuchiwanie żali Pani, o jej dziecku i życiu prywatnym z jej mężem - oczywiście rozmowa jest wskazana, natomiast żalenie się (a czasem nawet przechwałki) już mniej. Nie wiem z czego wynika taka sytuacja, jednak jeśli to się nie zmieni, będę zmuszona zrezygnować z korzystania z usług
Moja ocena
Everynails
kategoria: Paznokcie
oferta: 5
obsługa: 3
jakość usług: 4
kreatywność: 3
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
3.7
* maksymalna ocena 6
Szanowna Pani,
Opinia każdej naszej Klientki jest dla nas niezwykle cenna i pozwala nam doskonalić nasze usługi, w szczególności że ich wysoka jakość jest dla nas kluczowa (stąd jednorazowe pilniki, sterylizacja narzędzi, sprawdzony personel i profesjonalne produkty OPI).
Z tej wyciągnęliśmy naukę i mam nadzieję, że te zmiany i działania opisane w korespondencji z Panią poza forum ogólnodostępnym pozwolą przywrócić Pani pozytywną opinię na temat Everynails.
Czekamy na informacje zwrotne!
Pozdrawiamy serdecznie,
Everynails
Opinia każdej naszej Klientki jest dla nas niezwykle cenna i pozwala nam doskonalić nasze usługi, w szczególności że ich wysoka jakość jest dla nas kluczowa (stąd jednorazowe pilniki, sterylizacja narzędzi, sprawdzony personel i profesjonalne produkty OPI).
Z tej wyciągnęliśmy naukę i mam nadzieję, że te zmiany i działania opisane w korespondencji z Panią poza forum ogólnodostępnym pozwolą przywrócić Pani pozytywną opinię na temat Everynails.
Czekamy na informacje zwrotne!
Pozdrawiamy serdecznie,
Everynails