Everynails

Paznokcie

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 130C

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zmiany, niestety na niekorzyść... wątek zamknięty Odwiedzałam ten punkt od prawie roku, niestety będę musiała poszukać innego...
~Ania
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 6 maja 2015

Polecam wątek zamknięty Na początku sama nie byłam przekonana ale pomyślałam ze warto spróbować i...
~Marta
-

dodano: 17 lutego 2015

KATASTROFA...NIE POLECAM wątek zamknięty Byłam wczoraj pierwszy raz w punkcie na Matarni, fatalnie...Paznokcie robione...
~ona35
-

dodano: 15 grudnia 2014

Katarzyna wątek zamknięty Byłam klientką odwiedzającą Everynails regularnie. Zacznę od tego, że jest...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 31 lipca 2014

rewelacja wątek zamknięty wykonywana usługa jest na wysokim poziomie, sympatyczna p. Marzena- zawsze...
~tanka
-

dodano: 8 lipca 2014

Naprawde rewelacja wątek zamknięty Jestem niezwykle zadowolona, naprawde pełen profesjonalizm i to w kazdym...
~Monisia
1

dodano: 12 czerwca 2014

Nie jest już tak dobrze jak kiedyś.... wątek zamknięty Nie wiem czy zmieniła się osoba zarządzająca Everynails, ale niestety od...
~Poirytowana
1

dodano: 29 kwietnia 2014

Polecam Gorąco! wątek zamknięty Super obsługa, jestem stałą klientką i jestem zawsze zadowolona! Paznokcie...
~Kaś
-

dodano: 29 kwietnia 2014

ZADOWOLONA KLIENTKA wątek zamknięty Polecam wszystkim wymagajacym kobieta gdyz uslugi wykonywane sa na bardzo...
~Ania
-

dodano: 23 kwietnia 2014

zadowolona! wątek zamknięty Z pełną odpowiedzialnością polecam "bar paznokciowy" everynails w centrum...
~pocztylionka
-

dodano: 16 lutego 2014

Polecam wątek zamknięty Korzystam od dłuższego czasu z usług Everynails i serrdecznie polecam...
~Kamila
-

dodano: 3 stycznia 2014

Zachwycona! wątek zamknięty Przedłużanie paznokci idealnie wykonane! Przyjeżdżam aż z Gdyni ale warto bo...
~Wiola
-

dodano: 17 grudnia 2013

Polecam wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona. Bardzo miła i profesjonalna obsługa- szczególnie...
~KJ
-

dodano: 11 grudnia 2013

Polecam Panią Natalie!! wątek zamknięty Pazurki zawsze świetnie i profesjonalnie zrobione a do tego p. Natalia jest...
~Natalia
-

dodano: 4 września 2013

Polecam :) wątek zamknięty Oferta jest rewelacyjna, od zwykłego manicuru po przedłużanie żelem. Obsługa...
~gość
-

dodano: 26 sierpnia 2013

Polecam !! wątek zamknięty Witam, trafiłam przez przypadek, i nie pożałowałam. Profesjonalna obsługa i...
~Zadowlona Klientka
-

dodano: 26 sierpnia 2013

Super!! wątek zamknięty Bardzo polecam każdej kobiecie by chociaż raz skorzystała z usług tej firmy....
~Klientka
-

dodano: 9 sierpnia 2013

Gorąco polecam wątek zamknięty Drogie panie polecam,przedłużałam paznokcie żelem, byłam pełna obaw bo ciężko...
~Jola
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 maja 2013

OK wątek zamknięty Z usługi Manicure GelColor skorzystałam kilkukrotnie. Cena 65 PLN jak na...
~Ewa
-

dodano: 5 maja 2013

Zadowolona wątek zamknięty fajny pomysł nail baru, bo po zakupach można przy okazji zrobić manicure,...
~MadziaN
-

dodano: 9 kwietnia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry