Widok
Siła Twoich argumentów wręcz zbija z nóg :D Niestety tak się składa, że sama lubię decydować na co przeznaczę tę część ciężko zarobionych pieniędzy, która zostaje mi w "kieszeni" po potrąceniu wszelkiej maści podatków.Na książki i prasę jakoś mi nie żal- a Wyborcza to stała pozycja na mojej liście.I obawiam się, że tak już zostanie :)
Autor wątku wyglada na kontrolowanego przez Partię pistrolla.
Gazeta Wyborcza i TVN to w chwili obecnej jedyne media niezależne od Partii.
Gdyby TVN nie został sprzedany Amerykanom, podzieliłby los Polsatu, który nie obronił swojej niezależności.
W ten sposób Ameryka podobnie jak w latach 80-tych broni Polaków przed bolszewicką propagandą.
Stąd w bolszewickich szeregach takie ujadanie na amerykańskiego ambasadora, zupełnie jak za Urbana.
Gazeta Wyborcza i TVN to w chwili obecnej jedyne media niezależne od Partii.
Gdyby TVN nie został sprzedany Amerykanom, podzieliłby los Polsatu, który nie obronił swojej niezależności.
W ten sposób Ameryka podobnie jak w latach 80-tych broni Polaków przed bolszewicką propagandą.
Stąd w bolszewickich szeregach takie ujadanie na amerykańskiego ambasadora, zupełnie jak za Urbana.
Niezależne media są jedynie w internecie. TVP jest rządowa, ale TVN i wyborcza, fakt, Newsweek i wiele innych dzieł nie należy do Polaków. To przerażające, że ludzie z zagranicy tworzą największe media opiniotwórcze. Jedni skręcają za bardzo w wychwalanie Pisioorów, drudzy chwalą totalną opozycję. Brak obiektywizmu. Tvn często szkodzi nie pisiorom, a polsce