Widok

Nie ma w Trójmieście Sylwestra dla singli?

Aż się wierzyć nie chce że żadna imprezownia nie wpadła na ten pomysł. A może wpadła, tylko ja nic nie wiem? Jesteśmy z kumpelką fajnymi babeczkami ok 30 i szukamy jakiegoś miejsca gdzie nie otaczałyby nas same pary. Ktoś ma jakieś pomysły?
Dzięki!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszamy do Karczmy Sidło w Żukowie. Sylwester nie tyko dla par. Mamy na liście rezerwacyjnej sporo singli.
https://www.facebook.com/KarczmaSidlo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam sylwestra plenerowego na Targu Weglowym albo Skwerze Kościuszki. I gdybyscie były fajne to byscie nie spedzaly same sylwka :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14
Wiesz co, Wojtek? BUREK jestes. A zastanawiales sie jak to jest fajnie kiedy swoje zycie poswiecasz zawodowi zeby nie martwic sie jakprzezyc od pierwszego do pierwszego jak wiekszosc ludzi w dzisiejszej Polsce i nie miec czasu na milostki i inne glupoty. Podczas gdy wiele twoich przyjaciol ma rodziny, ty jestes singlem. I NIE MASZ z kim isc na takie imprezy jak sylwester! To nie znaczy ze jestes nie-fajny. Tylko ze masz inne priorytety.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tylko że kobieta powinna oparcie znaleźć w mężu a nie we własnej pracy, do 30stki wyjść za mąż bo potem to zgniłe jabłko się robi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14
Welcome to the Middleages.......
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak jak mówisz, po 30-stce to już wieki średnie ;-) .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dokładnie tak jak mówię jest w krajach arabskich, kobiety świetnie tam zyją
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Proponuje przeprowadzke do swiata mlekiem i miodem plynacego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kolejny idiotyzm.... I pokazujesz tym, że facet patrzy ma 'młode jabuszka'.. Zamiast na miąższ w środku..
to nie młody wiek decyduje, czy jestes wartościowym czlowiekiem. Dziwne, ze nie wiesz takich rzeczy, chyba jesteś młody i głupi a życie jeszcze da ci "kopa"
Niestety po takim czasie kobieta nie wie jak zabrać się za faceta ani jak go zrozumieć. I są przez to same...
Proszę Pana, nie ma reguły-życie sie wielu nie zawsze tak uklada jak byśmy tego chcieli, a to że dziewczyny są singielkiami o niczym nie świadczy!!A Pan komentarz-i owszem-na pewno o braku klasy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wojtek ty idioto.. I jak tu się dziwic, że wiele atrakcyjnych, mądrych i wartościowych kobiet woli byc sama niż z takimi debilami.. A wiekszośc facetów w tych czasach to prostaki myślące tylko o jednym. Więc ja też - fajna babka - wolę spełniac się zawodowo niż dorabiac z facetami, a uwierz, że my mamy bardzo wysokie wymagania, nie wybieramy sobie byle kogo na facetów!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
I vice versa, żaden facet nie chce zmanierowanej napuszonej damulki, która pod pozorem niezależności skrywa fakt, że jest warta tyle ile ciuchy, które ma ma sobie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
LUDZIE, przeciez NIE O TO chodzi w tym temacie zeby sie klocic z jakimis idiotami tylko zeby cos wymyslec na sylwestra. Odchodzimy bez sensu od tematu a debil sie cieszy ze mu odpowiadacie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czasem mężczyzna lubi takie na chwilę....
Cześć racja lepiej byc samemu niz z byle kim, na kogoo nie da sie patrzec a co dopiero porozmawiac , a na inne rzeczy to obrzydzenie bierze, a wiec kobietki ja tez jestem chętna na sylwestra.
Wiecie co? A JA mam juz dosc nagabywania singli ze chodzcie, sklikniemy sie, cos zalatwimy! I tak, oczywiscie, kazdy hcce ale czas mija a z gadania NIC nie wychodzi! Zycze milego sylwestra wszystkim singlom a JA zalatwiam juz sobie sama- zgodnie z zasada umiesz liczyc licz na siebie. Dosc juz mam bezefektywnego gadania i czekania na jakies konkrety! Justyna, powodzenia, ale dobra rada- rob cos sama, szukaj SOBIE sama bo z ludzmi tutaj nie ma szans zrobic cos razem. Moze oni po prostu chca byc sami w ten wieczor
Z ludźmi tutaj jest szansa. Wystarczy jedna osoba z talentem organizacyjnym, której będzie się chciało ten talent wykorzystać to i chętni się znajdą i impreza będzie udana.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Dobra, sluchajcie, w poniedzialek jedziemy zaplacic wiec jesli ktos spoznialski ma jeszcze chec- dajcie znac i dolaczajcie! OSTATNIA szansa dla tych ktorzy wola sie w sylwestra bawic
UWAGA!

Na tą chwilę jest 5 osób "pewnych" na Sylwestra w Karczmie Sidło. Osoby, które jeszcze się wahają do poniedziałku, MAX wtorku musiałyby podjąć decyzję bo miejsc ubywa.

Zachęcam, bo wiadomo...im nas więcej, tym lepsza zabawa! A czasu coraz mniej! Także NIE SPAĆ! ORGANIZOWAĆ SIĘ! :-)
Myslę ,że jedynym rozwiązaniem na tą chwilę ( goni nas niestety czas :) ) będzie wspólne wyjście i zabawa do jakiegoś klubu w Gdańsku lub Sopocie , czy byłyby osoby zainteresowane ? Ja facet 34 l. :) podaje adres email :
karol_mich(at)tlen.pl
do góry