Widok

Nie mam gdzie mieszkac...

Witam

Czy ktos moglby pomoc w sprawie mieszkania komunalnego?
Nie mam gdzie mieszkac(wywalaja mnie), nie mam pracy... czy bez pracy mozna cos zalatwic czy musze pracowac iles czasu? Nie mam pojecia jak wybrnac z tej sytuacji... poprosilem znajoma by dala w moim imieniu to ogloszenie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
W życiu Europy. Takie zobowiązanie.miec na tyle lat. W h.z takimi rozwiązaniami. Dziś masz robotę, zdrowie. Jutro możesz to stracić. Tyle w temacie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak nie ma się nic. To idzie się I do mops. Różnie bywa. Lepiej odbić się od dna. Nie ma zawsze lekko w życiu. Z dnia na dzień nic się nie dzieje. Nie każdy ma od kogoś wsparcie. Grosz jakiś. Na daną ewentualność. Ludzi zmuszają różne okoliczności do pójścia do mops. Choć też bym miała opory.
Nienidacznika powiedział / powiedzial szczylówa która ma wszystko bo mama i tata bogaci zyłas kiedys za 10 zl namiesiac nie wiwc stulpyk szczeniaku zanim wypowiesz sie na czyjść temat jako nie udacznik bo tak mowisz nie każdy mial rodziców z kaska by dac ksiazki ubrania ito lajacu/wo 2 dni na ulicy bys w nocy nie przezyła w kont placz i tyle wiec zanim kogos uznasz brudasie mentalny za nie udacznika spojrzyj w lustro iodpowiedz sobie wtedy sam/ma sobie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam to samo.Chętnie przyjęłabym osobę spokojną, dziewczynę po domu dziecka pod swój dach. Jestem samotną osobą. Syn zginął w wypadku, mąż już dawno nie żyje. Mnie też się odechciewa żyć, gdyż samotność jest straszna.Chętnie bym moga pomagać przy przyszywanej wnuczce, wnuczkowi. Życie moje już nie ma sensu.Staram się zamienić na mniejsze mieszkanie, w tym gdy zostałam sama, źle się czuję, opuszczona.Tylko osoby z Domu Dziecka, które nie mają gdzie mieszkać. Aleksandrów 667215123 najpierwroszę o sms.Nie przyjmuję numerów telef. od nieznajomych.Pozdrawiam samotnych i smutnych.

A ja szukam komu by tu domek zapisac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nikt w to nie wątpi, pewnie jakiś zbok

jak chorujesz , to się lecz...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie klnij, można robić to w domu, a na forum kultura ma być....

masz rację, jak straci się jedną pracę, szukasz innej, nie wyciągaj łapy po cudze, czy mops, bo wstyd, tylko sam zapracuj.............
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

najpierw idż do pracy, za co chcesz żyć
Szukam pomocy aktualne
Przyjmę pod swój dach kobietę w trudnej sytuacji dam wyżywienie 511453425
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Naucz się pisać!!! ....piszemy ( z pewnością , mówi ) ...czy ty chodziłeś do szkoły
Witam . Mogę pomoc. 511453425
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Do kryminału super jedzenie i lokum no i białko muśi być ok

Pomożemy - stob@vp.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam wiem coś o tym nie mam gdzie mieszkać zostałam bez pracy nie wiem co robić

wieclawek.miroslaw208@gmail.com
Leczenie się od wielu lat na depresję i przed chorobę nie mam gdzie mieszkac
Nie mam gdzie mieszkać, choruje od lat na drpresjr
Los jest przewrotny.Nigdy w życiu bym nie pomyślała że znajdę się w tak ciężkiej sytuacji. Mąż zatrzymany w areszcie śledczym za jakiś vat.Utytlany w dziwny sposób w jakieś wyłudzenia strasznych pieniędzy. Ja jestem bez środków do życia bez grosza na dodatek musiałam opuścić w trybie nagłym mieszkanie.Kątem mieszkam u syna ale synowa nagle okazała się uśmiechniętą jędzą .Wydaje mi sie że to zly sen i sie obudzę. Także są sytuacje których nie można wytłumaczyć
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Jak mieszka się w bloku? (17 odpowiedzi)

Czesto słyszy się, że mieszkanie w bloku to same udręki. Szczególnych powodów do zmartwień...

Jaki program do wizualizacji mieszkania?? (22 odpowiedzi)

Hejka, może ktoś polecić jakiś fajny program gdzie bede mogla zaprojektować całe mieszkanie?...

Rabata z różami (4 odpowiedzi)

Chciałbym założyć przy domu osobną rabatę z różami, tak aby wyglądała pięknie nie tylko w okresie...

do góry