Widok

Nie mam siły

Długi, mąż mnie nie szanuje,dzieci odzywają się do mnie gorzej niż do koleżanki, prawdopodobnie popadłam w nałóg alkoholowy. Z pozoru normalna z nas rodzina. Dłużej nie wytrzymam. Nie potrafię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dużo problemów jak na jedną głowę, ale spokojnie. Wytrzymałaś już tyle i wytrzymasz jeszcze trochę. Nie zadręczaj się teraz problemami z mężem i dziećmi, tylko spróbuj zająć się sobą. Bądź dla siebie dobra nawet jeśli inni nie są. A zwłaszcza wtedy... Zadbaj o sen, chodź na spacery, rób rzeczy które sprawiają Ci przyjemność. Zgłoś się po pomoc jeśli nie możesz poradzić sobie z alkoholem. Pomyśl o bliskich, zaufanych osobach, które mogą Cię wesprzeć choćby rozmową i poproś je o pomoc, żebyś nie musiała być z tym wszystkim sama. Mam nadzieję, że odzyskasz siły, bo masz je w sobie tylko musisz je na nowo odnaleźć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak będziesz miała ochotę pogadać pisz motylkowa1983@interia.pl,ps.nie poddawaj się
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Gay Gdańsk (89 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

Jak poderwać dziewczynę. (61 odpowiedzi)

Witam, Mam 20lat i jak do tej pory nie mam dziewczyny. Nie chciał bym zostać starym kawalerem....

marynarz pozna panią (194 odpowiedzi)

Dobry wieczór, Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie...

do góry