Widok

Nie mam zdania

Nie mam zdania co do tego jakie zasady panują w tym miejscu...
Znajoma, która od dłuższego czasu uczęszcza na zabiegi kosmetyczne i masaże poinformowała mnie ze nastąpiła kolejna rotacja pracowników...
Co jakiś czas zmienia się masażystka a niedawno zniknęła jej kosmetyczka. Nie wiem czemu w tej sytuacji nie poinformowano o tym nikogo!!!!!
Byłam kiedyś dopytać się co i jak, chciałam skorzystać z masażu ale jakaś Pani na sile nagabywała mnie na zabieg w kapsule... Taka nachalność jest odstraszająca....
Moja ocena
obsługa: 4

oferta: 5

jakość usług: 4

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

4.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu:

Jestem bardzo zdziwiona treścią Pani opinii. Po pierwsze nie bardzo rozumiem kogo i w jakim celu miałabym informować o zmianach kadrowych w mojej firmie?! Po drugie, nie licząc stażystek i praktykantek, które szkolą się okresowo w Klinice, od poczatku naszej działalności odeszła pierwsza pracownica, więc Pani zarzut o "kolejnej rotacji pracowników" jest po prostu nieprawdziwy.
Gdyby opierała Pani swoje opinie na własnych spostrzeżeniach a nie informacjach koleżanki, może wówczas byłyby one bardziej trafne.
Z poważaniem,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co za bzdura! spamed to wspaniale miejsce a masazystka jest tam caly czas ta sama od 3 lat! czasem sa stazystki ale to chyba wszedzie! a kosmetyczki wszystkie sa swietne i na pewno nikogo na nic nie nagabuja. wiem bo jestem stala klientka. Pozdrawiam cala kadre i nie przejmujcie sie dziewczyny jestescie super!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry