Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gdy chcesz się poczuć dopieszczona wątek zamknięty Wybrałam się do Spameed, gdy odwiedzałam Trójmiasto. Koleżanka rekomendowała...
~Justi
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 3 grudnia 2014

i tak i nie... wątek zamknięty Z czystym sumieniem mogę polecić Panią, która wykonuje makijaże (niestety nie...
~ewa
-

dodano: 4 listopada 2014

RAJ NA ZIEMI wątek zamknięty Dziwia mnie niektóre niekorzystne komentarze na temat spameed...Sa bardzo...
~Hanna Cydejko
-

dodano: 18 września 2014

Trzymajcie sie od tego miejsca z daleka! wątek zamknięty Na początku czerwca udałem sie do tego salonu na zabieg zagęszczania rzęs. To...
~Zawiedziona
4

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 1 lipca 2014

Masaż klasyczny - polecam :) wątek zamknięty Skorzystałam z masażu klasycznego u Pani Joli. Bardzo polecam! Miałam sporo...
~Paulina Wereszko
-

dodano: 30 marca 2014

Super pedicure wątek zamknięty Pani Asia sprawiła, że czułem się komfortowo i bezpiecznie w jak mi się...
~Andy
-

dodano: 28 listopada 2013

polecam wątek zamknięty polecam Panią Anię. brwi piękne. dziekuje
~zadowolona
-

dodano: 28 listopada 2013

Świetne brwi wątek zamknięty Jakiś czas temu zrobilam sobie brwi permanentne w tym spa i sa rewelacyjne....
~Monika
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 lipca 2013

Rewelacyjne masaże wątek zamknięty Mam siedzącą pracę i stąd moje problemy z bolącymi plecami. Masaże z których...
~Ania
-

dodano: 9 stycznia 2013

makijaz permanentny wątek zamknięty super brwi!!! dziekuje
~Becia
-

dodano: 30 grudnia 2012

PANI ANIA wątek zamknięty U TEJ PANI BYŁAM KILKAKROTNIE. UWAŻAM,ŻE JEST FENOMENALNA. MASAŻ W JEJ...
~ELIA
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 czerwca 2012

Monika - opinia wątek zamknięty ostatnia wizyta wiązała się z fryzurą i makijażem ślubnym- zarówno upięcie...
~Monika
-

dodano: 20 kwietnia 2012

Depilacja wątek zamknięty Robiłem depilację pleców u pani Ani.Szybko,sprawnie i o dziwo...
~Robert
-

dodano: 19 lutego 2012

Pan A. - opinia wątek zamknięty Byłem w tym salonie na masażu twarzy z maseczką algową. Masaż boski i bardzo...
~Pan A.
1

dodano: 4 lutego 2012

Mikrodermabrazja wątek zamknięty Cóż zabieg cudowny, wyszedłem zrelaksowany na maximum moich wrażen...
~Pan PIOTR
-

dodano: 13 grudnia 2011

Super! wątek zamknięty Super salon kosmetyka i fryzjerstwo pierwsza klasa. Jestem bardzo zadowolona...
~Zadowolona
-

dodano: 17 października 2011

Polecam to miejsce wątek zamknięty Jestem klientką od dłuższego czasu i bardzo sobie chwalę.Korzystam z zabigów...
~Barbara Chmielewska
-

dodano: 5 października 2011

Dla duszy i dla ciala wątek zamknięty Wspaniala obsluga! Profesjonalny personel! Nie mieszkam juz w Gdansku , wiec...
~Beata
-

dodano: 5 września 2011

pełen relax wątek zamknięty Juz od samego wejścia czuć pozytywne wibracje w tym spa. cisza, spokoj i...
~ola
-

dodano: 30 sierpnia 2011

Nie mam zdania wątek zamknięty Nie mam zdania co do tego jakie zasady panują w tym miejscu... Znajoma,...
~Jolanta
2

dodano: 18 sierpnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
77

56

wątków

do góry