Widok

Nie miła obsługa w kasie PKP

Hydepark Oliwa Temat dostępny też na forum:
Czy też spotkaliście się z niemiłą obsługą w kasie PKP/SKM? Ja rozumiem, że dla wielu pracowniczek nie jest to praca marzeń, ale pewnego podstawowego poziomu należałoby oczekiwać. Z najbardziej nie miłą obsługą miałem doświadczenia na PKP Oliwa. Już nie mówię o wymuszonym uśmiechu, który byłby pewnie tak szczery jak życzenia urodzinowe składane na facebooku, ale o takich podstawach jak "dzień dobry, dziękuję, proszę, słucham, do widzenia". Kilka razy spotkałem się z taką sytuacją: chłopaczek kupuje bilet, mówi dzień dobry. Zero reakcji. Powtarza. Nic. Po dokonaniu zakupu mówi "dziękuję, do widzenia". Cisza. Jeszcze raz z uśmiechem mówi "dziękuję". Cisza. następny Klient.

Macie podobne doświadczenia?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podobno ludzi można poznać po ich stosunku do zwierząt.Postrzegam tu dużo ludzi o dobrych serduchach i to cieszy,bardzo:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki, inka :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
brzydki karakan moze nawet bardziej potrzebuje milosci niz taki bezwstydnie piekny pies, ktorym wszyscy sie zachwycaja..
ja mam dobre serducho dla psa. Zreszta zawsze to jakis zapas miesa na zle czasy, wiec musze dbac...
Ja mam dobre serducho dla suki.
Bez podtekstów utylitarnych.. bo co najwyżej śniadanie mogłaby mi zapewnić.
Młoda i zgrabna jest.. suka ;D
Sadyl--- nie dość, że młoda i zgrabna, to jeszcze największa przyjaciółka:))
Moj tez stary nie jest. i przystojny. Jest. 40 kg miesni. w tej chwili wlasnie na trzecim juz dzis dlugim spacerze. Tylko troche zaluje, że nie umiałam go wychowac aby byl idealnie grzeczny. On jest grzeczny jak chce.. O wrocil.
@Dżi:

Nie przesadzajmy..
Od przyjaciół wymagam ciut więcej niż młodej i zgrabnej de.. bo akurat to do przyjaźni potrzebne nie jest.
Sadylu, ważne, ze sunia wierna jest :)
Pamiętam, jak krótko po śmierci mojego pierwszego psa, pojechałam z rodzinką na festyn gdzieś na wieś. Tam widziałam wolontariuszkę z mieszańcem owczarka niemieckiego, który w pysku trzymał balonik. Oboje zbierali pieniądze na schronisko w Ciapkowie.
Pies był tak podobny do mojego już nieżyjącego psiego brata, że rozpłakałam się i wrzuciłam chyba wszystkie pieniądze jakie miałam w portfelu do tej puszki. Aż pies się na mnie spojrzał tak z litością:) hahaha:))
starsze panie to warunki nie te zimno itp a mlodsze to paniusie co mysla ze w biurze pracuja bez szkoly nie mowiac z szkola odrazu da sie je rozpoznac
Zdecyduj się czy piszesz "nie miła", czy "niemiłą", dla ułatwienia dodam, że jedno jest poprawne. :P