Widok

Nie mogę osiągnąć orgazmu

Witam kochając się z partnerem nie mogę dojść do orgazmu czy to jest stan normalny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale jesteś w stanie dojśc do orgazmu samodzielnie? Poprzez masturbację?

Jesli tak to powodów może być kilka

stres oraz spięcie - może zbyt skupiasz się na osiągnięciu orgazmu zamiast czerpać przyjemnosć z seksu jako takiego
nieodpowiednia albo niewytarczająca stymulacja. Polecam tutaj żele intymne, ewentualnie wibrator. W wielu przypadkach pomagają żele intymne stymulujące takie jak durex intense albo libi gel.

Durex intense miałam i jest fajny ale.... niesamowicie mało wydajny i to mnie ogólnie w nim bardzo denerwuje bo wystarcza dosłownie na kilka użyć. Co do tego drugiego to jeszcze nie miałam możliwosci wypróbowania.Jest większy?

Raczej lepszy ;) Ogolnie polecam, mi się libi gel nawet bardziej podoba, a konkretnie wrażenia jakie daje.

weź sobie spróbuj takich tabletek o nazwie Feminam Libido zrobionych z takich egzotycznych ziół z USA i Meksyku. Ja po nich zawsze mam orgazm i to czasami kaskadowy. Żele nawilżające niepotrzebne. Poszukaj sobie w polskim internecie tez to mają

brałam niezłe. Raz wskoczyłam na wyższy bieg po 3 tabletkach miałam orgazm kaskadowy. Na minus nie mogłam długo usnąć tak mnie pobudziły

Podsumowanie:

Artykuł porusza temat trudności w osiąganiu orgazmu podczas stosunku seksualnego i przedstawia praktyczne porady dotyczące rozwiązania tego problemu. Główne przyczyny wymieniane w dyskusji to stres, nadmierne skupienie się na celu zamiast na przyjemności oraz niewystarczająca stymulacja, którą można poprawić za pomocą żeli intymnych lub wibratorów. Użytkowniczki dzielą się doświadczeniami z konkretnymi produktami, takimi jak żele Durex Intense i Libi Gel, oraz suplementami diety zawierającymi naturalne składniki, które mogą wspomóc libido i funkcje seksualne. Dyskusja zawiera praktyczne wskazówki i rekomendacje produktów, które mogą pomóc osobom borykającym się z podobnymi wyzwaniami w życiu seksualnym.

Inne tematy z forum Zdrowie

Atopowe zapalenie skóry (21 odpowiedzi)

Córka cierpi na AZS, a lekarz już dłuższy czas nic nie daje, ktoś może polecić jakiegoś innego...

lek. stom. Cezary Kłosiński - Borkowo łostowickie DENTAL PLANET (7 odpowiedzi)

Prosze o opinie, chodzi o lek. stom. Cezarego Kłosińskiego. Przyjmuje w Dental Planet Borkowo....

Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? (45 odpowiedzi)

jak w tytule Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? stosowałam już chyba wszystko...

do góry