Widok
Nie nie nie
Sushi bardzo przeciętne, z porównaniem do wcześniejszych wizyt ta była najgorsza i na pewno ostatnia. Pani kelnerka o godzinie 17 nie wie, że nie ma na stanie awokado a panowie masterzy zastępują je PAPRYKĄ, oczywiście bez żadnej informacji, bardzo zdziwieni, że w ogóle zwracam im na to uwagę. Dodatkowo zamiast serka philadelfia dostałam ostrą pastę paprykową(masterzy zaprzeczyl,i lecz nie da sięukryć, że była ona po prostu pomarańczowa, a nie biała. Rozumiem philadelfia+wasabi ale nie pasta paprykowa) Sushi grilowane z łososiem można by porównać do makreli i to z puszki. Wyszliśmy po pierwszych kawałkach. Wielkie rozczarowanie, ponieważ szłam z wielką ochotą jak zawsze a tu wielkie rozczarowanie. Dodatkowo zachowanie obsługi w tym dniu-masakra. Szkoda.
Moja ocena
Toko Sushi
kategoria: Sushi
obsługa: 3
menu: 3
jakość potraw: 2
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
2.8
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Zacznę od tego że każdego dnia na stanie posiadamy świeże awokado jak i serek philadephia. Są to produkty codziennego użytku w każdym sushi barze. Jeżeli nie posiadalibyśmy tych produktów nie byłoby mowy o jakimkolwiek robieniu sushi.Nigdy nie zastąpiliśmy i nie zastąpimy papryką innych produktów do sushi poziom na którym prowadzimy restaurację nie pozwala nam na robienie tego typu rzeczy. Nie wiem jak łosoś może smakować jak makrela. to dwie inne gatunkowo od siebie ryby. Poza tym dostawy łososia mamy kazdego dnia więc nie ma mozliwości aby był o godzinie 17 nie świeży. Ma prawo Państwu nie podobać się jakość obsługi w Barze, nie mniej jednak cały czas poziom obsługi klienta prowadzimy na tym samym nie zmienionym od prawie 4 lat poziomie i nikt wcześniej nie skarżył się na nasze standardy. Bardzo mi przykro, że wizyta nie należała do przyjemnych i rozumiem Państwa rozczarowanie. Jeżeli jednak wizyta nie odpowiadała Państwu zawsze w restauracji jest manager i można byłoby podzielić się tą informacją napewno byśmy coś zaradzili.