Zamówiłam w Krokodylu Pizzę po raz pierwszy i ostatni niestety. Po godzinie oczekiwania otrzymałam ledwo ciepłą pizzę do tego z totalnie przypalonym serem na wierzchu i cieście przypominającym podeszwę. Pizza wyglądała do tego stopnia nie apetycznie, że z trudem podjęłam próbę posmakowania kawałka... Nie polecam nikomu muszę to napisać ale niestety w życiu nie jadłam jeszcze czegoś tak niesmacznego i w moim odczuciu dalekiego od tego czym pizza powinna dla mnie być. Zadzwoniłam nawet do pizzeri celem wyjaśnienia czemu pizza dotarła ledwo ciepła i przypalona w słuchawce usłyszałam jedynie że to normalne że ser się tak mocno przypieka (w tym przypadku do ciemno brązowego momentami nawet bardzo ciemnego) Zero jakiejkolwiek próby udobruchania niezadowolonego klienta. Ktoś może pomyśleć że przesadzam lecz na potwierdzenie zrobiłam zdjęcie tego cudownego wypieku .Zastanawia mnie tylko jak osoba która to coś upiekła mogła w ogóle coś takiego wypuścić z kuchni i wysłać do klienta który za to płaci ?! Żenada Więcej nie zamówię i zdecydowanie odradzam każdemu kto chce zjeść coś smacznego. Pizza wylądowała na śmietniku a ja idę spać głodna bo odebrało mi to apetyt na resztę dnia