Widok

Nie polecam- klub dla starochow

bylem dwa razy ze znajomymi i wiecej nie pojde. nie lad. raz wpadlem z kumplem w tygodniu i byly totalne pustki wbrew tego co pisza na facebooku. pomyslelelimy ze moze w weekend bedzie. byla drag queen i kilka kolesi. stare dziady nawet nie ma na kogo oka zawiesic. pustki. barmanka nie potrafi przygotowac drinka. wystroj jak wystroj nic nie przycignelo mojej uwagi specjalnie jaki ogolny nie lad. w dark roomach odstajace panele chyba od nadmiaru .... i idzie sie zabic jak tam sie chodzi. jedynie poztywne to oceniam ceny bo sa rzeczywiscie atrakcyjne ale cena to nie wszystko. wiecej nie pojde bo szkoda kasy na taki syf
Moja ocena
Club X kategoria: Puby
obsługa: 2

menu: 3

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 3

3.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Niestety zgadzam się kolegą.
Do klubu przychodzą głównie staruchy a prawie nikogo w wieku 18-30
Czas to zmienić i przyciągnąć młodzież.
Dać im wstęp za free czy tańsze drinki, czy specjalne dni dni tylko dla młodzieży.
Sorry ale staruchy odstraszają klientów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zmiany są Kochany :) wjazd i promo na barze. Przychodza rozni goscie ale Ci starsi tez :)
Do 24 roku zycia za okazaniem dok. wjazd za free i bar o zeta taniej dla studentow i tak codziennie. Czesto na koniec imprezy polewamy za free...
Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam :)
nie jest tak zle jak piszesz. Ludzie niszcza nie swoje wiadomo . Mlodzi przychodza i starsi rowniez . Lokal jest dla wszystkich od 18 plus. Whazd jest do 24 roku zycia za okazaniem dok. za free a na leg studencka wszystko o zeta taniej na barze. W dzin powszedni w lokalach Gdynskich swwieci pustka wiec odmiencami nie jestesmy:) Zapraszam ponownie najlepiej w weekend, bar obsluguje profesjonalny barman Marcin. Co takiego zamawiales ze nie mozna bylo sprostac Twoim wymaganiom?
Tak czy innaczej do trzech razy sztuka ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie dla +18 hahaha wez nie wal sciem ;D Wlasnie z kumplem jestem a mam lol mniej hihih
Pozdroffkam;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry