Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
great wątek zamknięty Zawsze unikałem tego typu miejsc po stracie faceta w wypadku na cztery lata...
~Piotr Pocisk Pączek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2014

Nie polecam- klub dla starochow wątek zamknięty bylem dwa razy ze znajomymi i wiecej nie pojde. nie lad. raz wpadlem z...
~lukasz
4

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2014

Lokal fajny ale zastrzeżenia są wątek zamknięty W miniony weekend przyjechałem z Wielkopolski do mojego kumpla w Tójmieście i...
~Piotr
-

dodano: 18 czerwca 2014

Witam wątek zamknięty Ostatnio w sobote zdażyło mi się że z ciekawości wpadłem do tego clubu....
~ktos
7

dodano: 12 stycznia 2014

Club X rewelacja!!! wątek zamknięty Czekałem właśnie na taki Klub w Trójmieście! Byłem dwa razy ale na pewno będę...
~Andrzej
2

dodano: 4 listopada 2013

Wyjątkowe miejsce na mapie Trójmiasta wątek zamknięty Polecam Club X wszystkim którzy szukają wyjątkowej atmosfery i klimatu....
~Pablo&Piter
-

dodano: 20 stycznia 2014

Początkowo byłem całkowicie na 6, a teraz... wątek zamknięty Witam, Początkowo byłem zachwycony ideą klubu tylko dla facetów w 3mieście,...
~XmenGdynia
1

dodano: 10 listopada 2013

Super sylwester:) wątek zamknięty Fajne miejsce. Mimo, że trafiliśmy tam dopiero po północy zabawa sylwestrowa...
~Goście;)
1

dodano: 3 stycznia 2014

chłopak - opinia wątek zamknięty obsługa fajna,miła,menu ok,fajny wystrój tylko brak klimy w strefe dla...
~chłopak
1

dodano: 4 stycznia 2014

Wszystko super, ale... wątek zamknięty Obsługa, ceny, właściciel, sama idea itd. ok, ale nie mogę przeżyć i...
~Majkel
-

dodano: 2 listopada 2013

Jest dobrze ale są też wady. wątek zamknięty Fajnie że do klubu może przyjść każdy i nie przychodzi się tylko po to żeby...
~Henry
-

dodano: 1 listopada 2013

opinia wątek zamknięty Supor opinie tu w necie tylko na miescie jakos innaczej mówi sie o klubie...
~Darek
1

dodano: 28 października 2013

Szczera opinia wątek zamknięty Brakowalo takiego klubu w 3miescie i WIELKIE DZIEKI dla wlascicieli, ze go...
~Michał P.
2

dodano: 18 września 2013

Super lokal wątek zamknięty Bardzo miła atmosfera, sympatyczna obsługa. Klimat zachęcający do...
~Andre
1

dodano: 18 września 2013

Polecam ! wątek zamknięty Bardzo miłe miejsce na mapie Trójmiasta. Ciekawe pod względem różnorodności...
~Zadowolony bywalec :)
1

dodano: 11 września 2013

Świetne miejsce wątek zamknięty polecam wszystkim!!! Miła atmosfera fajne miejsce, którego brakowało w...
~dav
1

dodano: 3 września 2013

:) wątek zamknięty jest ok, fajni ludzie,obsługa też bardzo miła,właściciele też w...
~oko88
1

dodano: 1 września 2013

Rafał z Gdyni - opinia wątek zamknięty Byłem wczoraj pierwszy raz w tym clubie, naprawde fajnia i miła...
~Rafał z Gdyni
1

dodano: 1 września 2013

Swietny klub wątek zamknięty Fajna obsluga, goscie tez niezli, warto przychodzic.
~Zbyszek
1

dodano: 6 sierpnia 2013

:) wątek zamknięty Barman i" sperma barmana" na medal, oooo koniecznie "ogorek". A co to takiego...
~Patryk
1

dodano: 30 lipca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry