Widok

Nie polecam pana Piotra Tańskiego ...

Pierwszy kontakt w marcu tego roku. Zdecydowałam się na współpracę. Po kilku mailach informacyjnych i z dokumentami nastała cisza. Co jakiś czas próbowałam się czegoś dowiedzieć ale pan mnie zwyczajnie zbywał, czyt.olewał. Twierdził że wysyła maile z informacjami o które prosiłam a tak nie było. w kwietniu dowiedziałam się że jeszcze nie zajął się moją sprawą, bo nie miał czasu. Pod koniec maja zrezygnowałam w końcu z usług pana ponieważ w dalszym ciągu nie miałam żadnej propozycji pożyczki. Pan jednak uparcie twierdził że to ja nie dawałam żadnego znaku bo on czekał na odp na rzekomo wysyłane do mnie maile.
No dowód nieskuteczności tego pana powiem tylko - dnia 4.08 skontaktowałam się po raz pierwszy z doradcą z Poznania. Po wysłaniu wszystkich dokumentów , 8.08 miałam już odpowiednią dla mnie ofertę pożyczki. dzisiaj, czyli 11.08 podpisałam umowę i dostałam pieniądze. Pospłacałam od razu wszystkie długi i wreszcie wychodzę na prostą. trwało to zaledwie tydzień.
Moja ocena
obsługa: 2

oferta: 1

pomoc merytoryczna: 2

ocena ogólna: 3

2.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Droga Pani,

Nigdy nie unikałem kontaktu z Klientami. Zawsze staram się dzwonić lub napisać smsa na koniec dnia z informacją o stanie wniosku. Taki ustaliłem sobie standard i tego się trzymam. Jeżeli nie otrzymała Pani pożyczki za moim pośrednictwem to zapewne stwierdziłem, że ma takiej możliwości i jestem w 100% pewny, że Panią o tym poinformowałem. Prosiłbym o poskromienie tak daleko idących emocji, gdyż widzę, że kieruje się Pani głęboka złością. Proszę odszukać w pamięci co było tego powodem, przemyśleć i na sam koniec podjąć decyzje o wypisywaniu opinii, gdyż pisanie takich nie prawdziwych faktów jest nie uczciwe, nie rzetelne i bardzo krzywdzące. Pozdrawiam i życzę powodzenia w spłacie zaciągniętej pożyczki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czt może Pani polecić mi firmę z Poznania? sądzę, że wielu osobom może Pani pomóc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry