Widok

Nie polecam

Salon Fryzjerstwa Dariusz Degowski Temat dostępny też na forum:
Szczerze nie polecam tego salonu z dwóch powodów. Po pierwsze atmosfera, która tam panuje potrafi zepsuć nastrój na resztę dnia. Zazwyczaj idąc do fryzjera liczy się na miła obsługę i relaks psychiczny. A to co tam się dzieje przekracza wszelkie granice niesmaku. Obsługa chodzi po salonie jak struta, bezustannie obgadując siebie nawzajem za plecami. ...Wszyscy sprawiają wrażenie, jakby pracowali tam za kare. Po prostu koszmar. O walorach technicznych nie mogę dużo powiedzieć. Byłam na uczesaniu, które się nie udało. Nie mówię, że to czyjaś wina, bo wiem, że ciężko o fryzjerów potrafiących czesać. Ogólnie nie polecam.

wypowiedź zmoderowana (automat czas, 2012-06-28 22:47:19)

Moja ocena
obsługa: 2

jakość usług: 2

kreatywność: 1

klimat i wystrój: -

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

1.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 18
Po pierwsze nie umówiłam się na następną wizytę wychodząc z salonu, co za kłamstwo! Nie podziękowałam również za wizytę z uśmiechem na ustach, byłam raczej w nastroju do płaczu. Pożegnałam się z Panią Sandrą, bo była bardzo miła i starała się. Cóż, nie zgrałyśmy się we fryzurze, dlatego, jak też napisałam w opinii, nie mam pretensji o nieudane czesanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie umówiłam się na kolejną wizytę wychodząc z salonu. Szkoda, że muszą Państwo przytaczać nieprawdziwe fakty, żeby się obronić. Na dwie wizyty (czesanie próbne i ślubne) umówiłam się jednocześnie. Wychodząc z salonu byłam tak załamana, że już nawet nie byłam w stanie wyrazić swojej opinii, nie miałam też na to ochoty.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 17
A ja jestem ciekawa, gdzie podziała się odpowiedz ocenianego obiektu. Przeciez jeszcze wczoraj tu była....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry