Odwiedziłem ten sklep kilka razy. Niestety ale jestem po raz kolejny poirytowany obsługa. Rzadko bowiem zdarza się aby na kilku-osobowa kadrę ktokolwiek zainteresowal się klientem. Tak jak przedmówca stwierdził Ja rowniez odnoszę wrażenie jakby zwracali tylko uwagę czy czegoś nie kradnę!!! Przy kasie bez względu na to kto obsługuje, nigdy nie zauwazylem choc malutkiego uśmiechu czy poprostu milej atmosfery! Dodatkowo dochodzi fakt aktualnej promocji jaka proponuje ten sklep.Dostałem kartkę z KODEM, który mial mi posluzyc do rejestracji aby uzyskac rabat % na zakupiony towar.Wszystko ladnie pieknie TYLKO, na stronie internetowej jest jak byk napisane ze rejestracje mozna wykonac w sklepie i od razu otrzymac rabat na wlasnie kupione rzeczy!!!!Tego oczywiscie pani przy kasie nie powiedziala no bo po co tracic czas na jakies tam pierdoly ktore mogly by obnizyc koszty klienta o kilkadziesiat zlotych!!!
Mimo ze sklep drogi to skorzystalem kilkakrotnie ze wzgledu na asortyment ktory mnie interesowal. ogolnie ze wzgledu na obsluge i ceny sklep oceniam slabiutko i nie polecam!!!
Zastrzegam oczywiscie fakt ze ta opinia nie musi sie tyczyc calej kadry!