Widok
Nie polecam!!!
Nie polecam nikomu tej lekarki ponieważ przyjmuje pacjentów na ilość a nie na jakość. Wizyta trwa najwyżej 5min, pani jest opryskliwa i niemiła. Nie słucha co się jej mówi tylko patrzy żeby "wyrwać karteczke"a na jednej wizycie straciłam ich chyba 3, nie wiem dlaczego i po co. Nie wyjaśnia, nie rozmawia z pacjentem, ciągle coś bazgroli w swoich zapiskach i tylko patrzy żeby już otworzyć drzwi i następnego pacjenta zawołać. Poszłam do niej będąc w ciąży i pech chciała że zrobiło mi się słabo i musiałam wyjść na powietrze. Akurat za chwile mnie zawołała no i mnie nie było i żadna z czekających osób nie przekazała że jestem na zewnątrz, Pani doktor nie chciała mnie później przyjąć i czekałam kolejne 45min w 8mcu ciąży,na stojąco bo nikt nie ustąpił mi miejsca. 3 razy zgłaszałam że już jestem a ona dalej mnie omijała, aż zdenerwowana weszłam do gabinetu i zażądałam natychmiastowej wizyty. No i wtedy "z fochem" na twarzy Pani doktor, odbyłam kolejną prawie milczącą wizyte. Więcej już do niej nie poszłam i nikomu NIE POLECAM!!!
Moja ocena
lek. med. Iwona Gugała-Butalewicz
kategoria: Endokrynolodzy
obsługa: 1
jakość usług: 1
czas oczekiwania: 1
przystępność cen: -
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6