Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zadowolona i wdzięczna pacjentka wątek zamknięty Pani doktor jest profesjonalistką, fachowa, dokładna , konkretna a do tego...
~WIktoria
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 stycznia 2016

Polecam wątek zamknięty Chodzę do Pani doktor już od wielu lat. Lecze się endokrynologicznie i...
~Laura
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 grudnia 2015

Polecam! wątek zamknięty Jestem zdziwiona czytając oceny - jestem pacjentką Pani dr i jestem bardzo...
~pacjenta z Gdyni
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 6 września 2012

Nie polecam!!! wątek zamknięty Nie polecam nikomu tej lekarki ponieważ przyjmuje pacjentów na ilość a nie na...
~pacjentka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2011

bardzo odradzam wątek zamknięty Leczenie objawów bez zwracania uwagi na skutki uboczne, zalecanie...
~gdańszczanka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 18 lutego 2011

Profesjonalizm wątek zamknięty Od kiedy trafiłem pod opiekę Pani doktor moje zdrowie i co za tym idzie życie...
~Mirosław Wawrzyniec
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 1 czerwca 2010

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!! wątek zamknięty Na wizytę u Pani doktor trafiłam ponieważ mam problem z zajściem w ciążę. Po...
~Ania
3

dodano: 10 listopada 2009

Dobry Endo i Gin wątek zamknięty Dobry Endo i Gin
~ja
-

dodano: 28 lutego 2010

Czysłyszałyście o zniżce dla studentek? wątek zamknięty Leczę się u Pani dr od dłuższego czasu.Pani dr dość ochoczo zabrała się za...
~dzustynka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 3 czerwca 2008

Kinga - opinia wątek zamknięty Bardzo sympatyczna Pani doktor! Gabinet czysty i dobrze wyposazony, naprawde...
~Kinga
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2007

wieloletnia pacjentka - opinia wątek zamknięty chodzę do dr butalewicz od paru ładnych lat i wczesniej, gdy nie miałam...
~wieloletnia pacjentka
-

dodano: 21 maja 2007

polecam wątek zamknięty Pani doktor jest bardzo mila, zeczowo podeszla do mojego problemu, wszystko...
~Małgorzata
-

dodano: 15 maja 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16

12

wątków

do góry