Widok
Nie polecam
Po kilkudniowym oczekiwaniu na wizytę musiałam zrezygnować choć bardzo zależało mi na konsultacji i na czasie. Powód - doktor przyjmuje owszem ale nie na ul. Białej jak jest w informacji , tylko na Grunwaldzkiej i do tego gabinet ma w kamienicy na trzecim wysokim piętrze bez windy o czym przez telefon nie raczył powiadomić . Przyjechałam z mamą , która jest po udarze i ciężkiej operacji na serce niestety z wysiłkiem weszła tylko do pierwszego. Musiałyśmy zrezygnować . Kpina , zmarnowany czas. Radzę lekarzowi przemysleć, czy stwarza odpowiednie warunki dla chorych z bólami, po zawale i udarze( w informacji ma podane, że pomaga ludziom po przebytym udarze- czyli takim jak moja mama).Zwłaszcza,że bierze za to pieniądze. Wierzcie mi sama jestem zdrowa a zasapałam sie wchodząc na górę a co dopiero chory. Jestem oburzona . Nie polecam nikomu wizyty u tego neurologa.
Moja ocena
Mariusz Siemiński. Neurolog
kategoria: Neurolodzy
obsługa: -
jakość usług: -
wyposażenie: -
czas oczekiwania: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
0.0
* maksymalna ocena 6
witam
Krytykuje Pani lekarza czy lokal w ktorym przyjmuje bo to chyba nie to samo?Prosze nie wystawianie krzywdzacych opinii lekarzowi.Moze lepiej po rostu zaznaczyc i poprosic aby informowal pacjentow ze lokal nie ma windy..Poza tym w przypadku schorowanych osob mozliwa jest wizyta domowa.Szczerze polecam.
Krytykuje Pani lekarza czy lokal w ktorym przyjmuje bo to chyba nie to samo?Prosze nie wystawianie krzywdzacych opinii lekarzowi.Moze lepiej po rostu zaznaczyc i poprosic aby informowal pacjentow ze lokal nie ma windy..Poza tym w przypadku schorowanych osob mozliwa jest wizyta domowa.Szczerze polecam.