Widok
Nie polecam.
Zleciłem wykonanie pieczątki wielokolorowej. W dniu, w którym złożyłem zlecenie (bardzo miła obsługa na miejscu) miałem dostać projekt do akceptacji. Nie otrzymałem projektu przez kilka dni, więc postanowiłem się przypomnieć. Po braku odpowiedzi na maila zadzwoniłem i otrzymałem odpowiedź, że pani która tym się zajmuje będzie obecna w pracy w dniu następnym. Zadzwoniłem w dniu następnym i poinformowano mnie, że moje dane do pieczątki zostały zgubione i mam przesłać mailem. Przesłałem więc bez słowa i poprosiłem o szybką realizację. I na tym kończy się historia, ponieważ nie otrzymałem ani projektu ani nie było żadnego kontaktu ze strony firmy. Po tygodniu oczekiwania odpuściłem sobie i zrobiłem gdzie indziej. Nie polecam. Firma wydawała mi się profesjonalna, ale okazało się zupełnie co innego.
Moja ocena
2fast Studio
kategoria: Wizytówki i pieczątki
obsługa: 1
oferta: 4
jakość usług: 1
czas realizacji: 1
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
1.8
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Odpowiadamy na każde maile, ze szczególnym uwzględnieniem projektowych. Zdarza się jednak, jak zapewne w każdej branży, że maile mogą nie dochodzić z różnych przyczyn. Skoro klient nie odezwał się na naszą odpowiedź uznaliśmy, że zrezygnował. Miał do tego prawo a my nie naciskaliśmy na kontakt.