Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
profesjonalnie dla osób ktorym zalerzy na jakości wątek zamknięty witam z firmą 2fast współpracuje ok 3 lat . banery do tej pory dobrze sie...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 marca 2017

Dobre miejsce wątek zamknięty Witam prowadzę własną małą firme chciałam zainwestować w reklame , tym samym...
~Anna O.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 czerwca 2016

Serdecznie polecam wątek zamknięty Błyskawiczny i przemiły kontakt. Kreatywność, dopracowanie szczegółu i...
~Aurelia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 maja 2016

Fatalna jakość usług. wątek zamknięty Fatalna jakość usług. Niemiła obsługa. Problem nawet z wydrukiem zwykłego A4...
~klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 maja 2016

niestety bardzo źle wątek zamknięty Zależało mi na czasie, realizacja miała być na drugi dzień niestety mimo, że...
~gosia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 12 stycznia 2015

Polecam wątek zamknięty Rewelacyjna firma, wykonali szybko i profesjonalnie banery reklamowe na...
~Honorata
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 stycznia 2014

Polecam wątek zamknięty Jestem zadowolona ze współpracy. Banery który dla mnie wykonali jest widoczny...
~Pola
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 października 2013

jestem zadowolona z usług wątek zamknięty Bardzo dobrze wykonane gadzety reklamowe. Wszelkie nadruki nie schodzą szybko...
~Maja M.
-

dodano: 27 września 2013

Projekt szyldu reklamowego , wizytówki, ulotek wątek zamknięty Witam jestem bardzo zadowolona z usług jakie oferuje firma p. Moniki , która...
~Beata
-

dodano: 13 lutego 2013

GORĄCO POLECAM wątek zamknięty Dziękuję za miły kontakt i cierpliwość. O Państwa produktach i usługach mam...
~Magda
-

dodano: 2 stycznia 2013

rewelacyjna obsługa wątek zamknięty Miałam dziś przyjemność korzystać z usług powyższego studia. Jestem...
~Kathy
-

dodano: 22 grudnia 2012

Nie polecam. wątek zamknięty Zleciłem wykonanie pieczątki wielokolorowej. W dniu, w którym złożyłem...
~Grzegorz
1

dodano: 20 czerwca 2012

Nie polecam wątek zamknięty zleciłem wykonanie wizytówek, wizytówki zostały wykonane bardzo brzydko,...
~Piotr
1

dodano: 9 sierpnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry