Widok

Nie polecam

Nie polecam. Jedzenie bardzo mało (w potrawce z kurczaka było może z z 10 g kurczaka- 3 kawałeczki). Jadłem 2 razy i to samo było z pulpetami. jedzenie smaczne ale co z tego. Nie warte nawet połowy swojej ceny.
Do tego panie kombinują jak mogą, ani razu nie otrzymałem paragonu. Specjalnie posiedziałem dłużej żeby poobserwować czy to przypadek i niestety nie, co druga osoba nie otrzymuje paragonu. O dziwo tylko na ciężko policzalnych daniach, jak właśnie wyżej wspomniana potrawka.
Nie lubię jak się mnie oszukuje, więc więcej tam nie zjem i Wam również nie polecam.
Moja ocena
Poczekalnia kategoria: Bary
obsługa: 3

menu: 2

jakość potraw: 2

wygląd i czystość: 2

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 2

2.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szanowny Panie, jesteśmy otwarci na wszelkie opinie.
Szkoda, ze nie będzie nas Pan więcej odwiedzał, ponieważ każdy gość jest dla nas ważny. Chciałam zauważyć, że 10 gram kurczaka, to byłaby mała kosteczka, a nie 3 fileciki:-)) więc chyba ten kurczak więcej ważył. Pocieszające jest, ze chociaż jedzenie Panu smakowało.
Były to pierwsze dni naszego otwarcia, a porcje zostały solidnie zwiększone. Co do paragonów, to zwróciliśmy na to szczególną uwagę i mamy nadzieję, że taka sytuacja się nie powtórzy.
Mam nadzieję, że jednak zechce Pan nas jeszcze odwiedzić:-))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry