Poczekalnia

Bary Catering

Gdańsk, Lęborska 3B

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Beznadzieja wątek zamknięty Jakosc jedzenia jest zenujaca. Nieswieze, bez smaku, bez polotu. Proste,...
~Krystyna Cytryna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 października 2014

polecam wszystkim, bo.. wątek zamknięty Nie czekalem tak dlugo jak w kantynie, jest smacznie i podziwiam cierpliwosc...
~klient
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 22 lipca 2014

nie polecam wątek zamknięty Niesty jestem mocno zawiedziony potrawy niesmaczne - wyglądają jak...
~Z
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 16 maja 2013

Niech żyje konkurencja!!!!!!! wątek zamknięty Gratuluję pomysłowości konkurencji, jednak widać po tej żenującej opinii o...
~Właściciele
-

dodano: 24 kwietnia 2013

Pozytywnie zaskoczony wątek zamknięty Od 4 lat pracuję w budynku A1, od conajmniej dwóch uczęsczałem do baru...
~Leto
2

dodano: 15 kwietnia 2013

Coś okropnego ! wątek zamknięty Najgorszemu wrogowi nie podałabym takiego.......czegoś. Poziom jedzenia sięga...
~zniechęcona!
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 grudnia 2012

NIE POLECAM wątek zamknięty Miałem dziś nieprzyjemność zamówić w poczekalni "zapiekankę ziemniaczaną", na...
~Pracownik ABP
-

dodano: 13 grudnia 2012

Nie polecam wątek zamknięty Nie polecam. Jedzenie bardzo mało (w potrawce z kurczaka było może z z 10 g...
~pracownik Arkońska
1

dodano: 11 lipca 2012

Coś nowego! wątek zamknięty Zazwyczaj stołuje się w centrum gdańska, wrzeszcza... nigdy nie jadłam na...
~Pola
-

dodano: 16 sierpnia 2012

Warto odwiedzić wątek zamknięty Schludne miejsce, bardzo przystępne ceny, porcje ok, mały wybór, brak...
~A
-

dodano: 18 lipca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry