Widok

Nie polecam

Nie rozumiem dlaczego tak wiele osób zachwala ten salon i pracowników, którzy tam pracują. Absolutnie nie polecam tego salonu nikomu, kto chciałby poczuć się wyjątkowo i pięknie po wyjściu z salonu. Skorzystałyśmy z usług Pani Fryzjerki (nie będę nawet podawać imienia, bo i tak jest słynna w tym salonie) około 6 mies. temu. Polityka salonu jest nastawiona na jak największe zyski i nic poza tym, co przejawia się w bardzo niemiłym i niestosownym wręcz zachowaniu fryzjerów tego miejsca. Umówiłam na wizytę mamę, to Pani Fryzjerka naciagnęła po drodze na strzyżenie i farbowanie jeszcze moją siostrę, a i mi chciała "wcisnąć", że mam strasznie poniszczone włosy i fatalny kolor (mimo, że właśnie tydzień przed odwiedzinami byłam sama u fryzjera, a włosów nigdy nie farbuję i nie mam zamiaru). W międzyczasie obłsugiwania mojej mamy obsłużyła jeszcze trzech klientek, które okazyjnie wpadały do salonu, nie zwracając uwagi na to, że farbę, którą nałożyła mamie na włosy dawno już trzeba było spłukać. Efekt-fatalne pasemka,byle jaka fryzura i rozczarowanie zarówno mojej mamy jak i mojej siostry. Wydaliśmy kupę kasy,a tego samego dnia siostra musiała szybko biec do sklepu po farbę,bo to był koszmar
Moja ocena
obsługa: 2

jakość usług: 4

kreatywność: 1

klimat i wystrój: 2

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 3

2.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie! Też się z tym spotkałam-naciąganie na drogie kosmetyki, zarozumialstwo i bufonada właścicielki. Raz byłam i na tym koniec
nie polecam p halinka bufon który pozjadał wszystkie rozumy sama ma wizje nie słucha klientek nie patrzy jakie są włosy i w jakiej fryzurze klientka czuje się dobrze obcięła włosy z którymi po jej strzyżeniu musiałam odwiedzić innego fryzjera żeby poprawił jej szał na mojej głowie nastawiona bardzo na kasę i wciskaniu różnych zabiegów i produktów wręcz nachalnie
Dokładnie. Naciąganie na granicy chamstwa. Poszłam ściąć włosy a pani fryzjerka nie chciała się zgodzić żeby to było tylko ścięcie - bo wg niej TRZEBA zrobić koloryzację. Po mojej stanowczej odmowie atmosfera była co najmniej zważona. Poza tym ręce tej pani śmierdziały papierosami . To absolutnie nieprofesjonalne.
do góry