Widok
Nie polecam!!
Moja sobotnia wizyta w Mieście Aniołów była ostatnią! W kolejce staliśmy około 40 minut, po czym otrzymaliśmy informację, ze nie ma miejsca w szatni, więc co płaszcze na plecy i do zabawy! przy samym wejściu ludzi traktowali jak zwierzęta (ochrona) cytuje "stać, ma być przejście" "powiedziałem, że ma pan wejść" wstęp oczywiście płatny 10 zł kobieta i 20 zł mężczyźni- tylko za co?? Do baru trzeba się pchać a jak już się dopcham to kelner leje sobie na oko drinka, pcha do szklanki paluchy (fujjj) i patrzy się jak poprosisz o coś jeszcze jak by Cie chciał zabić.. toaleta!! to jest temat.. stałam około 20 minut i nie przesadzam, bo w klubie są 4 kabiny z czego jedna była okupowana przez wypłakujące się pijane dziewczyny (każdy słyszał te żale), papier toaletowy czasami był.. czasami niestety.. Reasumując klub dla bydła nie ludzi.. może trzeba było się zastanowić nad tym czy wpuszczać na opór!! I chyba powinien zainteresować się tym miejscem jakaś kontrola, bo w razie nieszczęścia nikt stamtąd by żywy nie wyszedł!
Moja ocena
Miasto.
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 2
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 2
3.0
* maksymalna ocena 6